Secretul căsniciei lui Cove cu soția lui, Florentina: ”Într-o familie femeia decide, bărbatul execută”

 Calin Maria Bianca
.

Care este secretul căsniciei lui Cove cu soția lui, Florentina. De-a lungul timpului, prezentatorul TV și-a cucerit fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane. Se bucură de succes pe plan profesional, iar la fel de bine merg lucrurile și în viața personală. De cele mai multe ori a evitat subiectele de țin de intimitate și de familia sa, însă de data aceasta vedeta a fost mai sinceră ca niciodată. Iată ce a dezvăluit Cove despre mariajul său, dar și care est secretul căsniciei de lungă durată din punctul său de vedere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cove sau Gabriel Coveșanu, pe numele său real, este apreciat de o mare comunitat de fani. O lungă perioadă de timp a fost zilnic prezent pe micile ecrane alături de Adela Popescu la Vorbește Lumea. Lucrurile s-au mai schimbat între timp, astfel că acum este în continuare plin de activități pe plan profesional, însă publicul îl poate vedea pe Prima TV. Nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre domeniul în care activează, însă când a venit vorba de familie lucrurile au luat o altă întorsătură.

cove-7cove-7

Cove este căsătorit cu Florentina din anul 2013, iar după 10 ani de căsniciei au învățat secretul unui mariaj fericit. Povestea lor de dragoste a început în anul 2010, iar la trei ani distanță, cei doi au decis să facă pasul cel mare. S-au căsătorit, iar dn rodul dragostei lor, la scurt timp au rezultat și doi copii. Formează o familie frumoasă, unită, în care dragostea și respectul sunt pe primul loc.

Citește și: Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove:”Greață și deznădejde”

Citește și: La ce aliment nu poate renunța Cove:'Dacă nu mănânc deloc, creierul…' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista a dezvăluit unul dintre numele fiului ei:„Știu sigur că va fi…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală în relația cu Gabi Bădălău, după divorțul de Claudia Pătrășcanu:„Vreau să am și eu ceva doar al meu'

Care este secretul căsniciei lui Cove cu soția lui, Florentina

Cove este fără dar și poate un bărbat fericit și împlinit. Lucrurile merg foarte bine în domeniul profesional, iar acasă este mereu așteptat de familia lui iubită. Are doi copii superbi și o soție iubitoare, care-i este mereu alături. Nu o dată, ci de nenumărate ori, prezentatorul TV a fost întrebat despre secretul căsniciei, așa că de data aceasta a vorbit pe larg despre cum decurge totul în relația lui cu Florentina. Fără a ezita, a dezvăluit că iau deciziile împreună când vine vorba de casă. Totuși, Cove o lasă pe Florentina să aleagă ce este mai bine pentru cei doi băieți pe care îi au împreună.

De comun acord. Zic și eu să dea bine la interviu ? Normal că într-o familie femeia decide, bărbatul execută. Glumesc acum. Dar în familia noastră, încercăm să ne completăm. Când vine vorba de sănătate sau decizii ce țin de casă, soția are ultimul cuvânt. Când vorbim de educație, suntem amândoi. Când decidem vreo vacanță, e iar o decizie comună', a spus Cove pentru Ciao.ro

Cove, cuvinte de laudă și iubire la adresa soției sale

Cove a spus clar că unele decizii sunt luate de comun acord, iar la unele soția sa este cea care preia cuvântul. Asta nu înseamnă că-l deranjează în vreun fel acest lucru, ci din contră. Când a venit vorba despre Florentina, prezentatorul TV a avut numai cuvinte de laudă, explicând că este doza lui de energie în fiecare zi. Ba mai mult, a precizat că nu familia înseamnă totul pentru el.

Am o soție extrem de înțelegătoare. Este suportul meu din fiecare zi. Apoi, acasă e locul în care sunt cel mai fericit. Familia e 'combustibilul' meu de fiecare zi. Faptul că îi știu pe ei sănătoși și fericiți îmi umple inima de bucurie. Pot crea, pot urca pe scenă, pot apărea în față telespectatorilor atâta timp cât îi știu pe toți ai mei, bine, în spatele meu.', a mai spus Cove.

O căsnicie trebuie să știi să ai grijă de ea, iar Cove știe acest lucru. Prezentatorul TV și Florentina au mare grijă ca pe lângă problemele de zi cu zi și timpul cu copiii să nu uite de ei.

Cu mici cadouri, ieșiri în doi, momente doar ale noastre. Cu zâmbete, cu vacanțe, cu multe povești. Cu timp de calitate petrecut în doi.', a continuat Cove.

Cum se înțelege Cove cu soacra lui

Ei bine, Cove nu are cuvinte de laudă doar pentru soția lui, ci și pentru soacra sa. Prezentatorul TV nu a ezitat și a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu mama Florentinei. Ba mai mult, a ținut să precizeze faptul că soacra sa este o femeie „iubitoare și inteligentă', iar relația pe care o are cu aceasta a fost dintotdeauna una bună.

Toate merg bine pentru Cove în ceea ce ține de viața privată, cât și cea profesională. Acesta poate fi urmărit pe Prima TV la 'Primii câştigă', quiz show de cultură generală prezentat de Gabriel Coveșeanu (Cove) și Diana Bart, dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri.  

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton