Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: "Nu aș putea să trec peste infidelitate"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fomrmează unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc de 13 ani, iar în urmă cu 12 ani au devenit soț și soție. Cei doi au împreună o fiică, prezentatoarea fiind mamă vitregă și pentru ceilalți doi copii ai lui Mădălin, dintr-un mariaj anterior. Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul și a spus pe contul de Instagram cum rezistă relația ei cu Mădălin Ionescu de atât de mult timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu, prezentatoarea de la „Metropola TV”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălin Ionescu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 13 ani, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o familie minunată, alături de fiica lor și cei doi copii ai prezentatorului, dintr-o relație anterioară. Cristina Șișcanu a mărturisit, recent, într-o confesiune pe pagina ei de Instagram, că între ea și Mădălin Ionescu a existat dintotdeauna o chimie puternică și a menționat că n-ar putea trece peste un moment de infidelitate.

index-12index-12

Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au învățat, de-a lungul celor 13 ani de iubire, să se respecte reciproc și să-și facă mereu timp unul pentru celălalt. Cristina Șișcanu a mărturisit că secretul relației dintre ei este chimia unică, care s-a păstrat la fel de puternică în prezent. De asemenea, prezentatoarea a recunoscut că ceea ce ar pune capăt relației ar fi infidelitatea.

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

Citește și: O mai ții minte pe Ligi de la Puterea Dragostei, 'sosia' Biancăi Drăgușanu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: 'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Citește și: Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: 'Patru zile de înțepături și tratamente…'

Citește și: Cine este prima soție a lui Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Tânăra a fost deputat PSD

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol', a spus Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, pe contul său de Instagram. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au celebrat 12 ani de mariaj

Pe 23 aprilie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au celebrat 12 ani de căsnicie. Cristsina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit civil pe 23 aprilie 2011. Cei doi soți au sărbătorit ziua specială împreună. Pe rețelele sociale ei au anunțat că și-au dus copiii la bunici și că celebrează în doi căsnicia lor.

„Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre’, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Mădălin Ionescu i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă:

12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea! Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanenta grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip! La mulți ani„, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton