Secretul relației dintre Speak și Ștefania: „Certurile noastre țin cam 30 de secunde. Nu acesta este scopul...” / Cât de gelos este artistul

.

Care este secretul relației dintre Speak și Ștefania. Știm cu toții faptul că Speak trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefania de mai bine de 5 ani. Se afișează mereu împreună și cu zâmbetul pe buze, pozând în cuplul perfect, însă recent au dezvăluit că lucrurile nu sunt mereu roz. Iată cum reușesc cei doi artiști să treacă peste momentele tensionate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Vorbesc foarte frumos despre relația lor, sunt deschiși când vine vorba despre viața lor profesională, cât și cea personală, însă cu toate acestea sunt discreți cu detaliile din intimitate. Recent însă, a ieșit adevărul la iveală privind gelozia.

speak-si-stefania7speak-si-stefania7

Citește și: De ce Speak și Ștefania se mută în fiecare an: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață'. Urmează să-și schimbe locuința curând

Citește și: „Adu-mi cea mai frumoasă femeie, dezbrăcată… aici”. Cum a reacționat Speak când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania

Citește și: Oana Zamfir a demisionat de la Digi24: „După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol. Am fost eu, în toate variantele mele, în fața voastră'. Unde lucrează jurnalista acum

Citește și: Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril, bărbatul din viața Anamariei Prodan. Elena a avut un rol cheie în viața boxerului

Care este secretul relației dintre Speak și Ștefania

Speak și Ștefania au oferit recent un interviu, în care au vorbit pe larg despre relația lor. Mulți sunt curioși care este secretul poveștii lor de dragoste și cum de nu s-au despărțit niciodată în cei 6 ani de când sunt împreună. Ei bine, atât Speak, cât și Ștefania, au spus clar că nu mereu lucrurile sunt roz, însă au învățat de-a lungul timpului cum să treacă peste certuri și probleme.

Certurile noastre țin cam 30 de secunde, după ne revenim. Am descoperit treaba asta în Asia Express. Noi nu stăm supărați niciodată. Dacă unul este supărat, celălalt nu mai este. Nu ținem în noi supărarea, nu suntem ranchiunoși. Nu considerăm că avem o relație perfectă, ci una sănătoasă. Perfectul este imperfect. Nu căutăm niciodată certuri unul altuia. Nu cred că există o rețetă sau un secret. Dacă îți înțelegi partenerul și relația în care sunteți, ieși din acea ceartă, cu siguranță!', au declarat Speak și Ștefania în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cât de gelos este Speak pe iubita lui, Ștefania

Ce-i drept, Speak se poate declara cu adevărat un bărbat împlinit și norocos. Are o logodnică extrem de frumoasă, cu care se înțelege de minune. Totuși, la cât de bine arată Ștefania, este clar că mulți bărbați o complimentează. Artistul nu poate însă decât să se bucure că are o asemenea parteneră. Se pare că gelozia este departe de el, fiind convins că nu trebuie să existe într-o relație, precizând că atunci când cineva vrea să fie infidel, este indiferent de context.

Chiar nu sunt gelos, nici nu mă uit și nici nu mă gândesc! Sunt mândru că este a mea, normal, dar real, dacă cineva vrea să te înșele, te înșală cu tine în casă, știi vorba aceea. Așa că nu am ce să fac! Ce să fac? Să mă transform în polițist? Nu, nu acesta este scopul unei relații.', a continuat Speak pentru sursa menționată mai sus.

Ei bine, nu doar el este mândru de ea, ci și invers. Ștefania se consideră cu adevărat o femeie norocoasă și fericită alături de Speak, care este în permanență alături de ea.

„Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja.

Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!, a spus artista potrivit click.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton