Carina și Andreea s-au certat în platoul "Bravo, ai stil!": "A fost violentă, am decis să mă retrag"

 Radulescu Ruxandra
.

Carina și Andreea s-au certat în platoul „Bravo, ai stil!”. Noul sezon „Bravo, ai stil” este abia la început, dar conflictele au izbucnit deja între concurente, care au început să-și arunce vorbe grele. Orgoliile celor 10 tinere sunt greu de stăpânit, când miza este titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Protagonistele ultimului scandal de la „Bravo, ai stil!” au fost Carina și Andreea care au început să se certe și să-și facă reproșuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carina și Andreea s-au certat în platoul „Bravo, ai stil!”. Noul sezon de la „Bravo, ai stil” a debutat în forță pe Kanal D2, cu 10 noi concurente care se luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Chiar dacă emisiunea este abia la început, conflictele dintre participante nu au întârziat să apară. La cea mai recentă ediție, Carina și Andreea au răbufnit și au generat o dispută, chiar în platoul emisiunii.

cine-este-andreea-de-la-bravo-ai-stil-2023-2cine-este-andreea-de-la-bravo-ai-stil-2023-2

Carina și Andreea s-au certat în platoul „Bravo, ai stil!”

Carina și Andreea au fost protagonistele unui scandal la „Bravo, ai stil”. Carina i-a reproșat Andreei că a dat dovadă de lipsă de educație în fața juraților, deoarece în timp ce Maurice Munteanu îi comenta ținuta, aceasta se uita în cameră, admirându-se, fără să îl asculte. Andreea a ripostat, iar între cele două s-a iscat o dispută aprinsă.

Carina: La un moment dat ți-a făcut și Maurice observație.

Andreea: Da, el e cel mai în măsură să îmi facă observație.

Carina: Eu nu ți-am făcut observație, doar mi-am spus punctul de vedere. Maurice vorbea cu tine, iar tu te uitai la cameră.

Andreea: Îl ascultam, stai liniștită.

Carina: Nu-l ascultai. E lipsa de educație, ca să știi!

Andreea: Carina, te rog frumos! Nu intra în subiecte pe care nu le poți susține! Ce educație, despre ce educație vorbești?

Carina: Când cineva vorbește cu tine trebuie să te uiți la el și să-l asculți, nu te uiți la tine, să te aranjezi!

Andreea: Ai zis că eu port o mască.

Carina: Da, iți ascunzi adevărata personalitate.

Andreea: Mamă, dar tu de unde mă cunoști, mai ales că nici n-am vorbit cu tine.

Carina: Draga mea, sunt chestii pe care le transmiți, nu neapărat prin cuvinte.

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E studentă la Facultatatea de Arte Plastice

Citește și:„A venit după ani de șicanări. Mi s-a părut abuziv'. Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

Citește și:Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap’

Andreea: Ea a fost violentă în cuvinte, m-a și jignit, pur și simplu m-am dus la ea, am vrut să vorbim și s-au întâmplat toate astea într-un timp foarte scurt. Am decis să mă retrag, mi-a zis că nu am educație. Nu mi se pare normal ca un om cu care nu ai vorbit și care nu te cunoaște să îți pună anumite etichete, dar na, eu consider că timpul va trece și ea mă va cunoaște cu adevărat', a fost schimbul de replici dintre cele două concurente în cadrul emisiunii” Bravo, ai stil”, pe Kanal D2.

Maurice Munteanu revine în calitate de jurat la „Bravo, ai stil!”, sezonul 8

Show-ul „Bravo, ai stil!' 2023, sezonul 8, i-a readus pe micile ecrane pe jurații Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Celor doi li s-a alăturat makeup artistul Alexandru Abagiu, care analizeză maniera în care concurentele își pun valoare trăsăturile, prin intermediul machiajului.

„După câteva sezoane în care am jurizat concurente cunoscute publicului larg, cred că a venit momentul mult aşteptat, nu numai de mine, acela de a analiza abilităţile stilistice ale unor tinere care nu s-au aflat neaparat în lumina reflectoarelor. Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu surprins! Plăcut, sunt convins!’, a declarat Maurice Munteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton