Carla’s Dreams a fost asaltat de un fan în timpul unui concert. Autoritățile au intervenit imediat

 Dumitrache Laura
.

Carlas Dreams a avut parte de un moment neașteptat, după ce un fan s-a urcat pe scenă. Artistul a rămas șocat de gestul bărbatului, iar autoritățile prezente la eveniment au intervent imediat. Piesele trupei Carlas Dreams au devenit hit-uri și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, iar atunci când membrii trupei apar în fața publicului, fanii sunt în extaz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carlas Dreams este cea mai apreciată și cunoscută trupă din România. Solistul trupei Carlas Dreams a reușit să cucerească publicul cu vocea sa. Artistul reprezintă un fenomen muzical al ultimelor timpului, iar melodiile lansate de Carlas Dreams au devenit hit-uri.

carlas pescenacarlas pescena

Recent, trupa Carlas Dreams a fost prezentă la un concert, solo, unde au fost ascultați de mii de fani. La un moment, un tânăr a urcat pe scenă și a mers la solistul trupei pentru a cânta alături de el. Autoritățile au intervenit imediat și l-au scos de pe scenă.

Citește și: Care este cel mai mare viciu al lui Carla’s Dreams. Se luptă cu el de mulți ani: „Frustrarea asta…'

Citește și:Câți bani cheltuiește Carlas Dreams, în fiecare an, pe machiaj. De ce nu renunță la mască: „Poţi fi taxat'

Citește și:Eva și Cătălin Măruță, schimb de replici savuros, în direct, la TV: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei'

Citește și:Catinca Roman, detalii neștiute despre căsnicia dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă. O relație tumultuoasă.”

Carlas Dreams a fost asaltat de un fan în timpul unui concert

Carlas Dreams este o trupă admirată de mulți români. Trupa este compusă dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care interpretează melodii în română, engleză și rusă. Melodiile lor au devenit hit-uri și au milioane de vizualizări pe Youtube. În urmă cu câteva zile, Carlas Dreams a cântat la un concert, unde i-au bucurat pe spectatori cu melodiile lor. În mijlocul concertului, solistul trupei a avut parte de un moment neașteptat. Video AICI!

Un fan a urcat pe scenă în timpul prestației vocale, iar cei prezenti au filmat momentul. În clipul postat în mediul online se poate vedea reacția solistului. Autoritățile au intervenit imediat și l-au evacuat imediat de pe scenă.

Carla’s Dreams, despre lupta cu depresia și anxietatea

Carla’s Dreams  este reprezentată de solistul trupei, Sergiu, recunoscut pentru vocea sa inconfundabilă. Artistul a vorbit într-un podcast despre lupta cu depresia și anxietatea. Cu toate astea, solistul a declarat că cel mai bun mod de a depăși depresia și anxietatea este cititul. Una dintre „cărțile de căpătâi' ale lui Carlas Dreams, pe care o recomandă atât băieților, cât și fetelor, este „Gânduri către sine însuși', de Marcus Aurelius. 

Carla’s Dreams a recunoscut totuși că are un viciu de care nu se poate lăsa, și anume fumatul.Acesta a afirmat că ar vrea să nu mai fumeze și chiar se gândețte că anul acesta poate să reușească. „Eu aş vrea să nu fumez. Mă gândesc că anul acesta poate o să reuşesc' , a spus artistul în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Motivul pentru care trupa Carla’s Dreams poartă mască

Atât solistul trupei, cât și ceilalți membri poartă mască. Artistul și membrii trupei poartă o mască realizată integral din machiaj, iar multă lume a fost curioasă să afle motivul pentru care nu își dau jos masca. Cântărețul își dorește că păstreze acest mister și în viitor, pentru că masca purtat a devenit deja identitatea trupei sale.

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi. De aici concluzia că fundamentul integrităţii noastre a rămas întreg şi neschimbat, dar nu putem spune că întreaga construcţie a integrităţii noastre nu a suferit nicio schimbare. Deci este greu, dar nu şi imposibil, mai ales că fiecare îşi decide limita', a spus solistul Carlas Dreams, potrivit adevărul.ro.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton