Carmen Brumă a dezvăluit care sunt greșelile făcute în timpul postului care pot duce la îngrășare: "Te face să obții greu senzația de sațietate"

 Dumitrache Laura
.

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Formează un cuplu cu Mircea Badea de peste 25 de ani și au un copil împreună. În ultimii ani, atenția lui Carmen Brumă s-a îndreptat mai mult către fitness și nutriție, iar acum vine cu sfaturi pentru cei care vor să evite acumularea de kilograme în plus, în timpul postului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă vine în ajutorul celor care vor să își mențină silueta în perioada sărbătorilor de iarnă și să nu piardă lupta cu kilogramele. Partenera lui Mircea Badea a fost întotdeauna lăudată pentru felul cum arată la 46 de ani, dar vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că în spatele siluetei sale stă un regim alimentar echilibrat și mult sport.

carmen brumacarmen bruma

Se apropie postul Crăciunului, iar acesta durează 40 de zile. Acesta este și ulimul și cel mai ușor din anul bisericesc și începe la scurt timp după moșii de toamnă. Carmen Brumă vine cu sfaturi pentru cei care vor să slăbească în această perioadă.

Citește și: Rețeta de cartofi dulci cu brânză de capră a lui Carmen Brumă

Citește și:Carmen Brumă, înlocuită în emisiune din cauza unui look dezastruos: „Eu aveam un păr voluminos și nu intra părul în cadru, așa că…”. Vedeta a fost victima unui hairstylist străin

Citește și:Ce înțelegere a avut Andreea Antonescu cu Andreea Bălan, când formau trupa André: „Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc'

Citește și:Anamaria Prodan are un nou iubit, după despărțirea de Flavius Nedelea: „Sunt fericită și mulțumită…”

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt greșelile făcute în timpul postului care pot duce la îngrășare

Carmen Brumă este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști de la noi din țară. Deoarece ne apropiem de Postul Crăciunului, Carmen Brumă a venit cu sfaturi utile pentru cei care vor să se mențină în formă în această perioadă și a dezvăluit care sunt greșelile făcute în timpul postului care pot duce la îngrășare. „Iată două posibile greșeli în post, care pot duce la îngrășare.

1. Nu mănânci suficiente proteine sau nu combini corect sursele de proteine vegetală, astfel încât să aibă toți aminoacizii esențiali, iar lucrul ăsta te face să obții greu senzația de sațietate.

2. Nu mănânci suficiente fibre, ceea ce te face să ronțăi ceva, să ciugulești ceva tot timpul, iar lucrul ăsta menține secreția de insulină, iar acest lucru favorizează problemele de sănătate, iar printre acestea și kilogramele în plus', a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Carmen Brumă nu mai ține post

Carmen Brumă arată impecabil la 46 de ani. Vedeta a mărturisit că în ultima perioadă nu a mai ținut post, deși în trecut obișnuia să facă acest lucru. Partenera lui Mircea Badea a mărturisit că deși nu tine post, programul său alimentar este unul echilibrat.

„Anul acesta (n.r. – Paștele 2023) nu am ținut post, dar eu am un regim, un program de post în care meniul e foarte corect alcătuit și foarte echilibrat astfel încât să nu te îngrași după perioada de post.Pentru că sunt foarte multe persoane care se îngrașă pentru că mănâncă foarte mulți carbohidrați și nu-și construiesc corect dozele.Tocmai de aceea am creat acum câțiva ani acest program de post care conține foarte multe variante de mese sănătoase și echilibrate exact așa cum trebuie', a dezvăluit vedeta, pentru Click!.

Carmen Brumă a creat un program special de alimentație pentru această perioadă și vine în ajutorul celor care vor să aibă o siluetă de invidiat în timpul sărbătorilor de iarnă. „Eu am și un program de post care se numește Suplă și sănătoasă în post by Carmen Brumă, care te ajută să nu te îngrași. Sunt foarte multe persoane care, să zicem, mănâncă cumva dezechilibrat și ajung să constate la finalul perioadei de post că au luat câteva kilograme. Și atunci, eu am creat acest program care să conțină exact nutrienții esențiali care lipsesc în post, să cuprindă combinațiile potrivite de alimente astfel încât tu să treci prin acest post fără kilograme în plus și fără a avea un dezechilibru de vitamine, minerale și altele', a explicat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton