Carmen Brumă, înlocuită în emisiune din cauza unui look dezastruos: "Eu aveam un păr voluminos și nu intra părul în cadru, așa că...". Vedeta a fost victima unui hairstylist străin

 Oana Pantazi
.

Carmen Brumă are de ani de zile aceeași tunsoare, fiind cunoscută pentru superbul ei păr ondulat, însă la un moment dat a fost înlocuită din emisiune din cauza unui stilist, care nu doar că a tuns-o în alt fel, ci a luat decizia și de a-i schimba vedetei culoarea părului. Iar asta a scos-o ceva timp din circulație pe Carmen Brumă, deoarece a trebuit să fie înlocuită pe post de altcineva până a rezolvat situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când ai un păr lung, bogat, negru-strălucitor, cu bucle, poate fi șocantă o schimbare totală de stil, iar Carmen Brumă asta a trăit în momentul în care, în televiziunea la care lucra atunci s-a luat decizia ca toți prezentatorii să aibă un look nou. În cazul ei, schimbarea nu a fost deloc de bun augur, așa că a trebuit să se retragă o vreme…

4cb122a2-copy-copy4cb122a2-copy-copy

Carmen Brumă, înlocuită în emisiune din cauza unui look dezastruos

Pe simpatica parteneră a lui Mircea Badea așa o știm de ani de zile, practic coafura ei a devenit marcă înregistrată. Din nefericire, după cum mărturisește, au fost niște vremuri în care o tunosare și o vopsea nepotrivite au scos-o de pe post, într-o perioadă în care prezenta știri la TV.

Citește și: Ce legătură specială există între Carmen Brumă și fiul ei și al lui Mircea Badea: „De când s-a născut, încercăm să…'

Citește și: Cum arată noul apartament în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă. Au o terasă imensă

„Am avut o perioadă de extravaganță forțată! Nu a venit în mod firesc de la mine. Prezentam știri acum foarte mulți ani și la televiziunea la care lucram era o etapă de transformări. Tuturor prezentatorilor ni se făcea o freză nouă, un look nou. Eu aveam un păr voluminos și nu intra părul în cadru, așa că au decis să îmi mai tundă din el și să îmi deschidă părul, iar eu eram brunetă atunci. Eu, având foarte puțin timp la dispoziție pe atunci, pentru că m-am dus între jurnale pentru această schimbare.

Nu știu ce s-a întâmplat și a cui a fost greșeala, oricum era un stilist din străinătate. Cert este că era un roșu Ferrari, era îngrozitor. A fost o problemă, pentru că trebuia să mă întorc la jurnal, trimiteam poze și oamenii se speriau de cum arătam, iar în ziua respectivă nu am mai prezentat eu, m-a înlocuit cineva până când am reușit să fac o culoare rezonabilă. Așa că am avut o perioadă de roșcat în viața mea forțat… Să zicem că perioada aceea a fost extravaganța mea', a declarat Carmen Brumă, în exclusivitate, pentru Playtech.

În adolescență, Carmen Brumă era supraponderală

Deși e greu de crezut, în adolescență Carmen Brumă a avut aproape 90 de kilograme, însă poate tocmai acesta este motivul pentru care ea a devenit azi un exemplu pentru mii de tinere – la 46 de ani, vedeta arată impecabil, scrie cărți de nutriție și creează programe de slăbit ce se bucură de mult succes.

„Eu însămi sunt o fostă adolescentă supraponderală, am avut nu mai puțin 87 de kilograme, asta înseamnă 37 de kilograme peste greutatea pe care o am la acest moment și știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobriul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă, și de incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței. Fără să ai aceste probleme de greutate, ele vin peste o cohortă de stări emoționale.

Insecuritatea, neîncrederea în sine, fuga pământului de sub picioare, neînțelegerea ta și a lumii din jur, negăsirea unui scop, toate astea fac parte din ceea ce simte un adolescent și fără să aibă probleme de greutate. Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme, e greu, e traumtizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume care-i afecteaza pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei, a dezvăluit Carmen Brumă pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton