Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au câștigat jumătate de milion de euro într-o seară: "Astea sunt rezultatele când faci ceea ce îți dorești!"

 Dumba Gabriela
.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat, într-o singură seară, pe 500.000 de euro. Carmen Chindriș cântă de foarte mulți ani, dar a cunoscut succesul abia după piesele „Ziua în care tu m-ai sărutat' și „Două perechi de ochelari de soare', interpretate alături de Taraful Rutenilor. Artista spune că atunci când faci ceea ce îți dorești se întâmplă lucruri minunate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Chindriș cântă din 1998 și era cunoscută în breaslă, însă nu era celebră pentru publicul larg. Asta sa întâmplat după piesele „Ziua în care tu m-ai sărutat' și „Două perechi de ochelari de soare', interpretate alături de Taraful Rutenilor. Așa se face că artiștii au câștigat 500.000 de euro într-o singură seară.

5656

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au câștigat jumătate de milion de euro într-o seară

La trei ani de la lansare, piesa „Ziua în care tu m-ai sărutat' cântată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor are 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar „Două perechi de ochelari de soare', 16 milioane.

Succesul acesta printre fani le-au adus lui Carmen Chindriș și Tarafului Rutenilor 500.000 de euro într-o seară, așa cum au dezvăluit într-un interviu pentru cancan.ro.

Evenimentele sunt diferite, toate, dar unde suntem noi pe scenă este energie. Merge muzica, lumea dansează, nouă ne place peste tot să mergem. Și dacă nu sunt nunți de vedete, neapărat, și dacă sunt nunți de civili, e la fel de fain„, a declarat Carmen Chindriș.

Întrebați care a fost cea mai bună seară din punct de vedere financiar, artiștii au răspuns:

Dă știrea aia, când am făcut 500.000 €„, spune Livius Lauruc, completat de Carmen: „Păi și să zicem, cu suma? Că au fost 500.000 €? Într-o seară. Sau poate chiar într-o oră. Că noi cântăm o oră, maxim două.”

Citește și:Raluca Podea și Brigitte Pastramă se întâlnesc la Curtea de Apel, în procesul de denigrare: „Obligă pârâta la plata sumei de 10.000 de lei'

Citește și:Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Am fost readus la viață'

Citește și:Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fiicei lor, Maya. S-au afișat ca o adevărată familie la un eveniment monden și au purtat ținute asortate

În timp ce un coleg din trupă a completat, cu umor: „Vezi, mă, că am glumit. Că n-au fost 500.000 €, au fost vreo 50 €, cam așa!”.

Carmen Chindriș are și o explicație pentru acest succes: „Niciodată nu am proiectat succesul pe care îl am acum. Adică a fost în subconștient visul, dar s-a întâmplat pentru că făcând ceea ce-ți dorești, cam astea sunt rezultatele!„.

Cât de mult a schimbat-o succesul pe Carmen Chindriș

Carmen Chindriș a muncit foarte mult pentru visul ei, iar acum e cunoscută atât la nivel național, cât și internațional. A început să cânte de la vârsta de șapte ani, însă succesul a venit mult mai târziu. Piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat' a făcut furori peste tot și este imposibil să nu știi măcar un vers.

Livius este principalul „vinovat’ pentru toate compozițiile noastre. Ideile de obicei pleacă de la el. Mai completez și eu cu versuri sau idei, până ajungem la o formă finală care să ne placă. Suntem atenți la orice mic detaliu și trebuie să fim convinși sută la sută că suntem mulțumiți de produsul final, înainte de a-l publica. „Ziua-n care tu m-ai sărutat’ n-a stat deloc în studio, procesul a fost foarte rapid„, a spus artista, potrivit Ego.ro.

chiar dacă muzica ei s-a auzit peste tot, Carmen Chindriș recunoaște că succesul nu a schimbat-o deloc.

Gândirea și comportamentul nostru de moroșeni au rămas intacte. Nu ne schimbă succesul, asta ni se pare cea mai mare greșeală sau chiar prostie pe care poate să o facă un om! Ar însemna să fii fals cu tine însuți în primul rând„, a mai spus Carmen Chindriș, potrivit sursei citate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton