Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor pregătesc un film, după ce au jucat alături de Mircea Bravo: ”Ne-am inspirat și de acolo...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor pregătesc un film. Artista nu mai are timp de pescuit și nici să joace fotbal, ca înainte. Cântăreața și colegii ei au apărut în producția lui Mircea Bravo, anul trecut, dar și ei, la rândul lor, pregătesc un film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor pregătesc un film. Artista nu mai are timp de pescuit și nici să joace fotbal cu colegii ei. Interpreta are planuri mari pentru acest an. Chiar dacă este foarte ocupată, abia așteaptă o vacanță.

56-scaled-156-scaled-1

Citește și: Cum a luat naștere proiectul Taraful Rutenilor și ce semnificație are. Solista Carmen Chindriș: „Cântăm de mai bine de 10 ani împreună. Nu mi-a fost niciodată teamă de gura lumii' / EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, amintiri despre perioada trăită în Chișinău: „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei'. Actrița și-a pierdut tatăl la doar 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, reacție dură după ce Sânziana Negru a spus că nu o place, la America Express: „Gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal…'. Cu ce echipe a rămas în relații bune / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au câștigat jumătate de milion de euro într-o seară: „Astea sunt rezultatele când faci ceea ce îți dorești!”

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor pregătesc un film

Carmen Chindriș cântă de mică. Este născută într-o familie cu șase copii, dintre care cinci sunt fete. Toți au talente artistice. Una dintre surorile artistei este profesoară de pictură, de la care a moștenit și ea pasiunea.

Cum te-ai simțit pe scenă, la Sala Palatului?

Am mai fost la Sala Palatului, acum emoțiile parcă sunt puțin mai mici. Este superb și asta ne bucură. Să ai atâția oameni în fața ta, cred că asta e o mare mulțumire pentru un artist.

De unde pasiunea pentru muzică?

De mică, de atunci cântam prin casă. Dar eram pasionată și de dans, de pictură, ca sora mea mai mare, care e profesor de pictură. Și mai am surori talentate, că noi suntem mulți. Suntem șase frați, cinci fete și un băiat. Toți au câte un talent.

Carmen Chindriș: 'Tânjesc după o vacanță de câțiva ani'

De o vacanță mai ai timp?

Tânjesc după o vacanță de câțiva ani, dar, dacă mă gândesc mai bine, toată viața mea e o vacanță. În fiecare zi sunt în alt loc, văd lucruri diferite, deci, nu e așa tragic. Îmbin utilul cu plăcutul.

Ești o femeie cheltuitoare?

Nu. Nu îmi cumpăr haine scumpe, doar pentru că așa se poartă. Eu sunt pe stilul de a transmite un mesaj și prin intermediul hainelor mele. Ideea e să mă simt eu bine în ele.

Cum te menții în formă?

Cred că fiind activă, așa mă mențin, pentru că sunt extrem de activă. Dacă îi întrebați pe colegi, o să vă confirme.

Carmen Chindriș: 'Erau niște pești foarte mari, dar noi nu am prins niciunul'

Mai joci fotbal cu frații tăi, cu colegii?

Nu prea mai am timp, dar mai fac puțin sport când îmi permite timpul.

Și cu pescuitul cum este?

La fel. Dacă găsim o baltă pe undeva… nu o ratăm. De mule ori, să știți că am umblat chiar în dubă cu undițele după noi. Am fost în Oradea, la un restaurant și jos era Crișul. Am văzut niște pești mari, pentru că restaurantul era pe malul Crișului. Ne-am făcut repede permise online și ne-am dus jos. Erau niște pești foarte mari, dar noi nu am prins niciunul. Cred că erau sătui.

S-au ascuns…

Nu au vrut să îi prindem noi.

Carmen Chindriș: 'Pregătim și noi un film'

Ce proiecte mai urmează?

Vor fi niște surprize. La noi totul se întâmplă spontan.

Anul trecut te-am văzut și în filmul lui Mircea Bravo, Nuntă pe bani…

Da. Și pregătim și noi un film, dar alte detalii nu vă dau, deocamdată.

Cum a fost în Nuntă pe bani, filmul cu Mircea Bravo în rolul principal?

A fost o experiență nouă. Chiar dacă nu am apărut mult, am stat câteva ore bune la filmări. Ne-am inspirat și de acolo, să facem și noi un film. Și o să îl facem! Curând!

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton