Carmen de la Sălciua i-a spus lui Teo Trandafir că are o singură operație estetică: "Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei"

 Dumba Gabriela
.

Carmen de la Sălciua a fost criticată adesea de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pentru multiplele operații estetice care i-au transformat chipul în ultimii ani. Cântăreața arată total diferit față de fotografiile ei vechi, așa că mulți dintre fani au pus frumusețea ei pe seama intervențiilor estetice. Însă, Carmen de la Sălciua susține că nu are abonament la medicul estetician, așa cum cred unii, ba dimpotrivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului. Artista a dezvăluit că mănâncă sănătos și tratamente corporale, acesta fiind motivul pentru care arată mai bine decât în urmă cu mai mulți ani și nu operațiile estetice.

5-185-18

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua. Susține că are o singură operație estetică

Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, Carmen de la Sălciua a vorbit și despre operațiile estetice și a clarificat încă o dată ce fel de intervenții i-au transformat chipul de-a lungul anilor.

„Muncim. Că pentru asta trăim. Dar din muncă reies şi nişte venituri. Și atunci toată lumea se gândește că ți-ai făcut operații estetice. Că acolo ți-ai tăiat. Acolo te-ai aranjat, aici s-a întins. Și mie mi se pare că ești un pic schimbată', a întrebat-o Teo Trandafir. 

Carmen de la Sălciua a explicat că nu este o clientă fidelă a medicului estetician și că singura sa intervenție este cea de rinoplastie. „Această poveste cu operațiile estetice am încercat să o lămuresc în nenumărate rânduri. Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei. Când îţi faci rinoplastie, automat se întinde toată pielea', a fost răspunsul oferit de cântăreață.

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună'

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc' / EXCLUSIV

Teo Trandafir nu s-a mulțumit cu răspunsul dat de Carmen de la Sălciua: „De unde?! Că nasul e nas, pielea e pielea'.

La rândul său, Carmen de la Sălciua a afirmat că pielea din jurul ochilor s-a întins în urma unor injectări, însă infirmă operația de mărire a sânilor, care i s-a pus în cârcă. „Din jurul ochilor. Mai am injectări. Ale nu sunt operaţii. Singura mea operație este la nas. Nu am nici la nivelul sânilor. Sunt de la mama natură', a declarat vedeta. Iar Teo a reacționat: „Mama natură a dat, nu s-a jucat', a mai spus cântăreața.

Cu ce dietă a slăbit Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua are grijă de silueta ei și face tot posibilul să arate ireproșabil. Vedeta a considerat că este momentul să ardă câteva kilograme în plus și s-a pus pe treabă. 

A apelat la ajutorul unei diete mai vechi, pe care ea a ținut-o pentru a slăbi în trecut. Carmen de la Sălciua a postat pe InstaStory o fotografie în care explică ce pași și alimente presupune dieta:

„Nu e o dietă fixă! Nu mai mănânc absolut nimic după ora 18. Consum peste 2 litri de apă, uneori și mai mult de 3 (dar mă forțez un pic). Am renunțat la pâine, cu excepția micului dejun… mănânc o felie de pâine dimineața cu ou și avocado. Încerc să mănânc totul atât cât să nu mă satur, în cantități mici… (am observat că ajută). Acidulat – nimic. Dulce – doar câte o guriță așa de poftă și de glicemie… Și… sport! Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani. M-am reîntors la obiceiurile bune de atunci!', a scris cântăreața pe InstaStory.

Acum ceva timp, Carmen de la Sălciua spunea că s-a apucat serios de sport.

'M-am hotărât să mă apuc mai serios de sport, eu am o tendință de îngrășare. Eu cred că combinată puțin grija la ce mănânci cu sportul iese la final o treabă bună. Am zis să mă apuc și eu de mișcare, e și vreme bună de mers la alergat. Deocamdată vreau să ies în aer liber să alerg, să-mi obișnuiesc puțin corpul, că n-am mai fost de mult la sală. Eu am arderile foarte bune, iar dacă vreau să slăbesc, eu slăbesc într-un timp foarte scurt, cel puțin deocamdată, nu știu dacă cu cât înaintez în vârstă pot să mai spun același lucru', a spus Carmen de la Sălciua.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton