Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie: "Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie"

 Raiciu Adriana
.

Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un scandal de proporții. Vedeta anunțase că este într-o relație, însă nu i-a făcut publică și identitatea iubitului. Ei bine, în urmă cu puțin timp, vedeta a fost acuzată de o altă femeie că i-ar fi furat partenerul de viață. Iată ce declarații a făcut aceasta despre subiectul actual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, o femeie a făcut acuzații grave la adresa lui Carmen de la Sălciua. Aceasta susține că soțul ei a înșelat-o chiar cu artistă și că, de fapt, cântăreața i-ar fi destrămat căsnicia.

5-18-15-18-1

Ei bine, fosta soție a lui Culiță Sterp a recunoscut că este într-o relație cu omul de afaceri, însă a negat faptul că ea ar fi fost motivul despărțirii dintre cei doi soți.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi:Carmen îl place pe iubitul Biancăi

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:Am plâns, l-am pus să…

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras:„O altă pițipoancă…

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui:„Este un model de femeie

Carmen de la Sălciua, acuzată că a destrămat o căsnicie

Femeia înșelată ar fi primit mai multe mesaje din partea apropiaților, în care i se spunea faptul că soțul ei nu îi este fidel. Nu a vrut să creadă până în momentul în care a văzut cu ochii ei.

A recunoscut portofelul soțului ei într-o fotografie postată de Carmen de la Sălciua și imediat a făcut legătura.

„El a plecat în vacanță cu această femeie.I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul.Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat pentru SpyNews fosta parteneră a actualului iubit al artistei.

Ce spune artista despre scandalul momentului

Ei bine, Carmen de la Sălciua a decis să vorbească despre scandalul în care a fost implicată. Artista susține că relația iubitului ei se terminase, în momentul în care s-a cunoscut cu ea.

Ba chiar mai mult, aceasta susține că nu ar fi putut face același lucru pe care l-a primit la rândul ei.

În continuare, îndragita cântăreață a mai adăugat faptul că lucrurile nu vor rămâne așa și că urmează să aducă dovezi.

„Partea mea de adevăr va fi aflată peste câteva zile. Acolo va fi adevărul. Ce spun unii sau alții…mie de-a lungul timpului mi s-au băgat cuvinte în gură și pentru că nu am vorbit, presa a speculat și s-au făcut tot felul de controverse.

Nu o cunosc în primul rând, dar situația stă diferit. M-a făcut să pic într-o lumină proastă prin faptul că a spus că stau cu un bărbat căsătorit. Actele de divorț există. Ei purtau discuții dinainte, nu eu am fost motivul despărțirii.

Eu consider că un divorț, oarecum sufletesc, vine în momentul în care între cei doi nu mai există nimic, nicio comunicare, în care tu ești în doi, dar de fapt ești singur. Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă un divorț, așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv. Nu are nicio legătură! Este aberant ce se spune despre mine și cum mi se pune o etichetă proastă degeaba. Știu despre ce vorbesc!”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton