Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soțul ei, Marian Corcheș, după un an de căsnicie: "Tot așa să fim..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soțul ei, Marian Corcheș, după un an de căsnicie. Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere, a dezvăluit cum este mariajul cu soțul ei, Marian Corcheș, la un an de când au făcut nunta. Artista a răspuns unor curiozități ale fanilor ei de pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt căsătoriți de mai bine de un an, însă abia recent artista a vorbit cum a evoluat relația lor, în calitate de soț și soție. Carmen de la Sălciua este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate de fani care o urmăresc. Artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care a vorbit pentru prima dată, despre cum se înțelege cu soțul ei, după un an de mariaj. Iată ce declarație a făcut prin intermediul rețelelor de socializare!

img-46img-46

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soțul ei, Marian Corcheș, după un an de căsnicie

Carmen de la Sălciua a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, iar aceștia au avut mai multe curiozități. Un internaut a întrebat-o pe cântăreață cum se înțelege cu soțul ei, Marian Corcheș, la mai bine de un an de când au devenit soț și soție.

Citește și:Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Nelu Popa, fostul ei saxofonist, după ce bărbatul i-a adus acuzații grave: „Cât poți să îți permiți să lovești așa în mine?'

Artista a avut numai vorbe de laudă la adresa partenerului și a mărturisit că se consideră norocoasă că s-au găsit unul pe celălalt. De altfel, ea a postat o fotografie în care îl ține de mână pe Marian Corcheș și ambii zâmbesc cu afecțiune.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru el! Să mi-l țină Dumnezeu sănătos și tot așa să fim', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Motivul neînțelegerilor dintre Carmen de la Sălciua și soțul ei

Carmen de la Sălciua a recunoscut, în urmă cu o lună, că relația cu soțul ei nu este mereu „roz” și că există și momente tensionate. Cântăreața a ținut să menționeze că nu este vorba despre nimic serios, iar micile certuri sunt cauzate de oboseala acumulată de amândoi, de-a lungul unei zi de muncă.

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…'

Citește și: Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: „Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că…”

Citește și: America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Scandal uriaș între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: „O isterică răsfățată!'

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată a doua oară: „E deja în luna a patra”. Primele imagini cu burtica de gravidă

„De la oboseală ne certăm în cea mai mare parte, dar trece repede pentru că ne și dăm seama repede că de fapt nu avem nevoie să ne certăm, ci avem nevoie să dormim. Trece repede. Pot să spun, fără lipsă de modestie, că am avut doi ani de relație, și implicat de căsătorie, de un an, în care lucrurile pe care le-am avut de spus ni le-am spus la nivel de discuție și nu s-au sesizat așa mici neplăceri în relație, adică să fiu stresată cumva că am purtat o discuție cu soțul meu. Nu, niciodată', a declarat vedeta atunci pentru Spynews.ro.

Soțul lui Carmen de la Sălciua. implicat într-un nou dosar penal, după ce a fost acuzat de furt de energie electrică

Soțul artistei Carmen de la Sălciua are de-a face cu încă proces penal, în care este citat luna viitoare. Marian Corcheș, soțul artistei Carmen de la Sălciua, este chemat în fața judecătorilor peste o lună, într-un proces în care un bărbat a contestat o ordonanță a Parchetului, de clasare a unui dosar. Alături de afaceristul Marian Corcheș sunt așteptați în fața instanței și alți doi bărbați din localitatea natală a lui Corcheș.

Eu acum aflu, de la dumneavoastră. Nu știu cum am ajuns inculpat, fiindcă inițial a fost acuzată de furt o firmă pe care am deținut-o până acum doi-trei ani. Eu eram director la societatea respectivă. Firma am radiat-o și am crezut să s-a terminat cu dosarul de furt. Îmi amintesc faptul că, la momentul respectiv, am fost la furnizorul de energie electrică, am spus că achit prejudiciul, ca să renunțe la plângere, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg… Aia e! O să iau legătura cu avocatul, să văd ce este de făcut…’, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Marian Corcheș.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton