Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor 2023: "Văd negru, lasă-mă un pic..."

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor. Influencerița Carmen Grebenișan, una dintre fostele „Faimoase”, rămase în cursa Survivor România 2023, a trecut prin momente de panică în ediția din 15 mai, difuzată pe PRO TV. Vedetei i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, din cauza suprasolicitării, chiar în timpul probei, iar medicul a intervenit imediat. Iată cum s-a desfășurat întreaga întâmplare, ce i-a făcut pe colegii ei să intre în alertă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor 2023. Influencerița Carmen Grebenișan a rezistat eroic la Survivor România 2023. Vedeta se află printre ultimii șase membrii ai tribului Taino, care își dispută un loc în marea finală. Condițiile grele din jungla dominicană și-au pus serios amprenta asupra ei, astfel că, în ediția din 15 mai, difuzată pe PRO TV, Carmen Grebenișan s-a prăbușit la pământ sub privirile panicate ale colegilor ei. Influencerița a început să simtă o amețeală puternică și a leșinat. Andrei Krișan a încercat să o ridice, însă în zadar. Medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri. Ulterior, influencerița a mărturisit că și-a pierdut total cunoștința și nu-și amintește ce s-a întâmplat.

carmen-grebenisan-c-900×675-1carmen-grebenisan-c-900×675-1

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023

Carmen Grebenișan a cedat în timpul probei la sol, la Survivor România 2023. Influencerița a început să respire din ce în ce mai greu, apoi s-a așezat la sol și și-a pierdut cunoștința. Întregul incident a avut loc în timpul duelului cu Alexandra Porkolab, care a și câștigat proba. Grebenișan a leșinat din cauza suprasolicitării, în timp ce colegii o priveau panicați. Carmen Grebenișan a avut nevoie de intervenția imediată a medicilor. După ce și-a revenit, vedeta a mărturisit că nu-și mai amintește cum s-a petrecut incidentul.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj de susținere pentru Carmen Grebenișan, la Survivor 2023: „Sunt convinsă că va ajunge în finală”

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…”

Citește și: Irina Margareta Nistor, totul despre iubirea interzisă cu un bărbat însurat: „Nu mi-aș fi dorit mai mult. Nu ar fi ținut. Ai rupt vraja, s-a terminat”

Aoleu, îmi revin imediat. Vai de capul meu, ce m-am încălzit. De ce am leșinat așa? Stai, lasă-mă un pic, lasă-mă un pic, că-s amețită. Dă-mi un pic de apă că simt că…Văd negru.',

Nu știu ce să vă zic. Nu știu. Nu-mi amintesc. Știu că am amețit la un moment dat și cam atât. Am amețit rău de tot de la căldură. Zici că am leșinat cu ochii deschiși, așa am…Nu mai știu ce am făcut.', a spus Carmen.

Carmen Grebenișan, mesaj emoționant din partea soțului ei, Alex Militaru

În una din edițiile anterioare de laSurvivor 2023, concurenții au primit câte un cadou și un mesaj din partea celor dragi. Soțul lui Carmen Grebenișan i-a făcut partenerei sale o adevărată supriză, când i-a transmis o emoționantă declarație de dragoste.

„Bună, iubito! Sper ca de data aceasta să câștigați comunicarea și să vezi acest video din partea mea. Inițial, cadoul pe care îl alesesem fusese o boxă portabilă, pentru că știu cât de tare asculți tu muzică, dar nu s-a putut și din cauza aceasta m-am gândit că o pernă te-ar putea ajuta, pentru că știu ce condiții ați avut timp de patru luni și mă gândesc că poate acum, în ultima lună, până la marea finală o să te ajute să dormi mai bine.

Ești foarte puternică, nu mă așteptam să fii, să reziști atât, sincer nu mă așteptam și sunt în același sentiment cu tine. Meriți să câștigi! Din punctul meu de vedere chiar meriți să câștigi.

Mi-e dor de tine rău de tot și abia aștept să te întorci acasă, să ne facem planuri, să se întâmple toate lucrurile pe care le-am vorbit înainte să pleci și sper să fie și ultima plecare pe care o ai atât de lungă. Te iubesc mult de tot și succes’, i-a transmis Alex Militaru soției.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton