Carmen Grebenișan, mesaje cu subînțeles pe Internet la o lună de la despărțirea de soțul ei, Alex Militaru: „Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Așteptările mele sunt...” / Ce face după divorț

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Grebenișan, mesaje cu subînțeles pe Internet la o lună de la despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la sfârșitul lunii martie, Carmen Grebenișan anunța pe rețelele ei de socializare faptul că divorțează de soțul ei, Alex Militaru, după trei ani de la căsnicie. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere și mulți se așteptau să fie o decizie de moment, însă se pare că nu este deloc așa. Iată ce a postat ea recent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși Alex Militaru încă speră la o împăcare cu Carmen Grebenișan, se pare că influencerița a trecut destul de ușor peste despărțire. După ce a fost plecată cu Alina Ceușan în Tunisia, imediat după vestea divorțului, la scurt timp și-a cumpărat noul apartament în care s-a mutat singură. Ba mai mult, de atunci o ține doar în vacanțe, în destinații exotice pentru a se relaxa.

whatsapp-image-2024-05-08-at-12.45.13-1whatsapp-image-2024-05-08-at-12.45.13-1

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Citește și: Alex Militaru speră să se împace cu Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ea și-a cumpărat deja alt apartament

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Citește și: Claudia Pavel a îngropat securea războiului cu tatăl copilului ei: „S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți” / Artista s-a mutat definitiv în America

Carmen Grebenișan, mesaje cu subînțeles pe Internet la o lună de la despărțirea de soțul ei, Alex Militaru

Carmen Grebenișan este foarte activă pe rețelele de socializare după divorțul de Alex Militaru, astfel că postează nu doar numeroase poze cu ea din vacanțe, ci și multe citate și mesaje cu subînțeles. Recent, tocmai a repostat un citat în care dă de înțeles că nu mai vrea să-i mulțumească pe cei din jurul ei, dar și că de acum înainte se va pune pe primuul lor.

„Lecție mare de viață: nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Oamenii potriviți vor aprecia nebunia ta.„

Când râzi, râzi, nu e nevoie să-i lovești pe alții…„, a spus ea explicând că a trebuit să învețe acest lucru.

Carmen Grebenișan: „Așteptările mele sunt mari…'

Carmen Grebenișan nu s-a oprit aici cu postările din mediul online care le dă de gândit fanilor. Printre numeroasele poze din vacanța din Mexic a postat un alt mesaj, în care spune că mereu obține ceea ce își dorește și are așteptări foarte mari.

Mereu obțin ceea ce vreau deoarece așteptările mele sunt mari, iar așteptările mele sunt mari pentru că mereu am ceea ce vreau.„, este mesajul ei.

Și asta nu este tot! Recent, a pus și o postare în care dă de înțeles că este pregătită să ofere iubire și bucurie, inima ei fiind foarte mare!

Această bucurie. Mai mult decât am crezut că are loc în inima mea„, a mai spus ea.

Alex Militaru speră la o împăcare cu Carmen Grebenișan

În timp ce el speră la o împăcare cu ea, așa cum chiar cea mai bună prietenă a ei a dezvăluit, Carmen Grebenișan se bucură din plin de perioada pe care o trăiește. Aceasta a spus inclusiv că influencerița a luat cea mai bună decizie, iar acest lucru se vede prin faptul că de câteva săptămâni este doar prin vacanțe și își trăiește viața din plin.

„Da, așa cred (nr. că Alex suferă mai mult. Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată’, a spus Alina Ceușan în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton