Carmen Grebenișan a vorbit pentru prima oară despre partajul cu Alex Militaru: "O să dureze... Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc!"

 Dumba Gabriela
.

La sfârșitul lunii martie, Carmen Grebenișan anunța pe rețelele ei de socializare faptul că divorțează de soțul ei, Alex Militaru, după trei ani de la căsnicie. În curând vor semna actele de divorț, însă pasul cel greu îl reprezintă partajul. Carmen Grebenișan se mută din casă, iar soțul ei este cel care păstrează locuința, însă va fi nevoie să-și împartă bunurile și această situație îi dă mari bătăi de cap influenceriței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși Alex Militaru încă speră la o împăcare cu Carmen Grebenișan, influencerița nu are de când să dea înapoi și merge cu dorința de a divorța până la capăt. Cu puțin timp în urmă a vorbit despre partaj și este decisă să se pună pe primul loc de acum înainte, fără a-și mai consuma inutil energia pentru cei din jur.

alex-militaru-sotul-lui-carmen-grebenisan-este-adoptat-2alex-militaru-sotul-lui-carmen-grebenisan-este-adoptat-2

Ce spune Carmen Grebenișan despre partajul de Alex Militaru

Alex Militaru este cel care va rămâne în apartamentul în care au locuit împreună și Carmen Grebenișan spune că ea a decis să-și cumpere un nou apartament, care încă nu este gata.

„Viața e așa faină, doar că acum trecem un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor… O să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională.

Și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online (…) Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc, doar că e ușor inconfortabilă situația', a declarat Carmen Grebenișan pe contul său de Instagram.

Carmen și Alex trăiesc ultimele momente ale căsniciei lor pentru că vor semna actele de divorț în curând și fiecare va începe o viață nouă.

„O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu', a mai spus influencerița.

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie’

Citește și: Cum și-a descoperit Andreea Bădală pasiunea pentru design: „Bunica, dar și părinții m-au susținut mereu. Poate lucrurile ar fi stat altfel dacă mă nășteam în altă parte'. Ce spune despre perioada în care a lucrat cu Alexander McQueen / EXCLUSIV

Citește și: Alex Militaru speră să se împace cu Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ea și-a cumpărat deja alt apartament

Când semnează Carmen Grebenișan și Alex Militaru actele de divorț

Carmen Grebenișan susține că ea și Alex Militaru s-au îndepărtat prea mult și că nu se mai poate schimba nimic, dar are convingerea că vor rămâne prieteni după separare și că divorțul va fi unul fără traume.

Probabil vedeți că sunt în casa în care am locuit până acum cu Alex. Mai am câteva elemente care trebuie să fie gata în noua locuință (…) Eu cu Alex mă înțeleg bine, ca prieteni, și o să rămânem așa în limita disponibilității. Lucrurile continuă exact așa cum v-am anunțat și săptămâna viitoare sau cât de curând cel mai probabil vom rezolva și actele de divorț.

Este un divorț fără traume, este un divorț fără supărare, cel puțin nu în momentul ăsta. Dacă au fost alte chestii care ne-au îndepărtat, au avut loc mai demult. Acum este doar o constatare’, a mărturisit Carmen Grebenișan pe InstaStory.

Carmen Grebenișan susține că oricât au încercat să repare această ruptură nu au reușit, așa că divorțul rămâne singura soluție, asta pentru că astăzi au alte priorități.

Am decis să nu acționez impulsiv și am vrut să văd dacă se rezolvă, dar din păcate oricât aș fi încercat, pentru că s-a încercat, nu s-a rezolvat. Și atunci cel mai în regulă și cel mai sănătos este să ne lăsăm fiecare drumul lui și să mergem înainte. Rămânem prieteni, pentru că ne-am înțeles mereu bine, dar o luăm pe căi diferite, pentru că în momentul de față prioritățile noastre sunt diferite’, a adăugat influencerița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton