Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: "Din nefericire..."

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023. Competiția Survivor România 2023 este din ce mai dură pentru concurenți, iar una dintre Faimoase s-ar putea să părăseacă show-ul. Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023, primind cele mai multe voturi din partea colegilor de echipă din tribul Taino.

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan ar putea părăsi competiția Survivor 2023, după ce a fost propusă spre eliminare de către coechipierii ei din tribul Taino. După ce Faimosul Ionuț Iftimoaie a obținut cele mai multe voturi și a spus adio show-ului din Domincană, în ediția din 18 aprilie Survivor România 2023, Carmen Grebenișan ar putea să fie, de asemenea, eliminată. Iată ce se va întâmpla în această seară,18 aprilie, la Survivor România.

carmen-grebenisan-in-lacrimi-620×378-1carmen-grebenisan-in-lacrimi-620×378-1

Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023

Carmen Grebenișan a fost votată de colegii ei din tribul Taino pentru a fi eliminată din competiție Influencerița a fost nominalizată la votul colectiv și a strâns cele mai multe voturi din partea coechipierilor, mai exact 6 voturi din 10 pentru a pleca acasă.

Citește și: Care este cel mai mare regret al Adei Dumitru după participarea la Survivor 2023: „Sinceră să fiu… m-au influențat”

Citește și: Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023: „Am plâns, a făcut tot ce era omenește posibil…”

Citește și: Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie'

Citește și: Mircea Radu, mesaj acid de Paște. Ce l-a scos din sărite: „Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor”

„Jocul de recompensă s-a jucat după lăsarea soarelui de data aceasta, iar Carmen aduce punct echipei lui Alin! Din nefericire, în ediția de mâine Carmen este din nou propusă spre eliminare… Ne bazam pe voi când se dă start vot, da?', este mesajul care a apărut pe contul de Instagram al concurentei de la Survivor România 2023.

Robert a câștigat proba duelului la Survivor România 2023

În lupta pentru titlul Survivor România 2023, au mai rămas doar 10 concurenți. În cadrul celei mai recente ediții, difuzate pe 17 aprilie, mebrii tribului Taino au avut parte de multe trăiri intense, în care epuizarae și dorul de cei dragi și-au spus cuvântul, mai ales cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Robert a găsit cele mai multe ouă și le-a vopsit, ceea ce i-a asigurat rolul de căpitan în jocul de Recompensă. Robert l-a ales pe Alin Chirilă căpitanul adversarilor, și-a făcut o echipă extrem de puternică și a câștigat fără probleme duelul. Victoria i-a asigurat lui Robert și celorlalți colegi o sumă mai mare la licitația care le-a adus produse extrem de diverse: plăcintă, pizza, cartofi prăjiți, cheese cake, sarmale sau hamburger.
FOTO Instagram, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton