"Am primit porecle precum scândura sau fata șnur. Am trecut prin situații jenante". Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită pentru aspectul ei fizic

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită în liceu pentru fizicul ei. Carmen Grebenișan este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea Survivor 2023. Influencerița a avut o evoluție frumoasă în sfera social-media și nu a făcut un secret din faptul că apelat la intervențiile estetice. Carmen Grebenișan a recunoscut, că în timpul liceului, colegii o ironizau pentru felul în care arată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită în liceu pentru fizicul ei. Carmen Grebenișan, 30 de ani, una dintre cele mai celebre influencerițe din România, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2023. Cu această ocazie, vedeta s-a înfățișat complet fără machiaj, cu tenul ars de soare și afectat de condițiile neprielnice din jungla dominicană. Carmen Grebenișan a recunoscut că a avut câteva intervenții la nivelul feței, printre care mărirea buzelor, precum și implanturi cu silicon. Vedeta a povestit că primise o poreclă răutăcioasă din partea colegilor, apoi s-a luptat cu kilogramele în plus.

befunky-collage-4-2befunky-collage-4-2

Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită în liceu pentru fizicul ei

Carmen Grebenișan a trecut printr-o transformare radicală de-a lungul anilor, în ceea ce privește fizicul ei. Concurenta de la Survivor România 2023 este o influenceriță de succes și multe fete o au drept model, însă la începul carierei, Carmen Grebenișan a avut mai multe complexe.

Vedeta a recunoscut că și-a mărit sânii cu implanturi cu silicon, după ce în liceu colegii de clasă au râs de ea. Ea a menționat că în adolescență era foarte slabă, de aceea i se pusese o poreclă răutăcioasă.

„Am un implant mamar și am și o intervenție la buze, cu acid hialuronic. La un moment dat, am simțit că nu sunt la fel de feminină ca și celelalte fete. În liceu am primit porecle precum «scândura» sau « fata șnur»'. Am optat pentru implanturi anatomice, de 280 de mililitri. Asta s-a întâmplat în februarie 2015'.”, a spus Carmen Grebenișan pe canalul de Youtube.

Carmen Grebenișan a avut probleme cu kilogramele în plus

Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită în liceu pentru fizicul ei. Deși pare greu de crezut, după vârsta de 19 ani, Carmen Grebenișan s-a confruntat cu câteva kilograme în plus. Ea a mărturisit că că îi era rușine să poarte costume de baie, întrucât era foarte nemulțumită de corpul ei.

Citește și: Cum este ajutată Carmen Grebenișan de soțul ei să-și dezvolte afacerea: „L-a luat capul efectiv. Nu mai poate'

Citește și: De ce și-a anulat Carmen Grebenișan de la Survivor nunta cu soțul ei, Alex Militaru: „Am renunțat la…'

Pe la 19 ani am început să mă dezvolt destul de puternic. Am început să mă îngraș foarte tare, într-o perioadă foarte scurtă, am fost foarte nesigură pe mine, mai ales când trebuia să îmi cumpăr costume de baie. Niciodată nu îmi plăcea cum îmi vin și am trecut prin multe situații jenante. ,', povestea Carmen Grebenișan pe canalul personal de Youtube.

Carmen Grebenișan a participat și la alte emisiuni

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai populare influencerițe din social-media autohton. Ea a devenit celebră alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan, cele două semănând de parcă ar fi surori. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au făcut prima dată echipă pe micul ecran la show-ul Asia Express. Ulterior, Carmen a participat singură la show-ul Dancing on Ice, unde și-a dovedit talentul de patinatoare pe gheață. Anul acesta, influencerița a plecat în Republica Dominicană, pentru a aventura Survivor România 2023.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață, a declarat Carmen Grebenișan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton