Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: "Va aduce mult bine în această lume"

 Raiciu Adriana
.

Carmen Harra i-a făcut astrograma băiețulului lui Theo Rose. Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a devenit mămică pentru prima oară. Miercuri, 14 iunie, artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care a decis să-l numească Sasha Ioan. Ce previziuni face Carmen Harra acum despre fiul cuplului Theo Rose – Anghel Damian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Miercuri, 14 iunie, Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, prin cezariană, iar primele detalii despre naștere au fost făcute publice de aceasta. Vedeta se află în culmea fericirii și d-abia a așteptat momentul să-și strângă fiul în brațe. Și tăticul Anghel Damian este la fel de la fericit, iar în imaginea postată de partenera lui pare extrem de emoționat, în timp ce își ține copilul în brațe.

616026cb90fac-carmen-harra616026cb90fac-carmen-harra

După ce Theo Rose a adus pe lume primul său copil, Carmen Harra a făcut astrograma bebelușului. Iată ce spune celebra prezicătoare despre micuțul Sasha Ioan.

Citește și: Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose de la bunica sa, mama lui Anghel Damian: 'Sunt fericită tare. O să-i poarte noroc și o să-l protejeze…'

Citește și: Theo Rose a publicat primele imagini alături de copilul ei și al lui Anghel Damian: „Am fost mai ingrozita de operație decat de…”

Citește și: Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au ales numele fiicei lor: „Nu știu dacă sunt pregătit’

Citește și: Ce tarif percep Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment: „Ambele fac spectacole. Merită totți banii’

Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose

Carmen Harra a făcut deja previziuni despre cuplul Theo Rose – Anghel Damian, iar acum a venit momentul să vorbească și despre bebelușul lor. Mai exact, numerologul susține că micuțul Sasha Ioan va fi o persoană profundă, deosebit de spirituală și va avea o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl său.

„Este foarte profund, foarte înțelept, introvertit, deosebit de spiritual, extrem de intuitiv, supertalentat, are calități enorme și este longeviv. Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate. Și are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Dar se va înțelege extraordinar si cu mama lui.

Va mosteni din talentele părinților si va avea șanse sa ajungă în politică. Va fi un talent în comunicare, în retorică, poate să devină și artist, dacă asta își dorește, dar clar va fi un om foarte cunoscut', a spus Carmen Harra, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Totodată, aceasta a mai ținut să precizeze faptul că fiul lui Theo Rose s-a născut sub o stea norocoasă și va aduce mult bine în această lume.

Are noroc, dar și suportul părinților lui pentru a se realiza excelent în viață. S-a născut sub o stea foarte norocoasă. Este intuitiv și un vizionar, va face multe acte de caritate, va ajuta multă lume și va aduce mult bine în această lume', a mai dezvăluit Carmen Harra, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton