Carmen Harra, pagube uriașe după inundațiile din Florida: ”Mi-a distrus lucruri în casă. Mașinile erau acoperite de apă și...”

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Harra, pagube uriașe după inundațiile din Florida. Carmen Harra a avut parte de momente de panică și spaimă zilele trecute, când s-a confruntat cu inundațiile din Florida, deși, din declarațiile ei, nu au fost anunțate astfel de probleme meteo. Mai mult decât atât, pe lângă clipele îngrozitoare trăite, nu a putut să iasă din casă trei zile și totodată s-a ales cu pagube exagerat de mari, atât când vine vorba despre exteriorul casei, cât și despre interior sau mașini. Iată ce mărturisiri a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra nu are nevoie de prea multe descrieri fiind cunoscută de toată lumea drept o clarvăzătoare celebră. A făcut numeroase previziuni de-a lungul anilor, iar multe dintre ele s-au adeverit, însă în ultima vreme a fost destul de discretă cu aparițiile sale. Recent însă, a povestit clipele de coșmar prin care a trecut.

carmen-harra-previziuni-alegericarmen-harra-previziuni-alegeri

Din fericire, acum este bine, însă în urmă cu câteva zile, Carmen Harra a asistat îngrozită la inundațiile din Florida. A traversat momente de panică, mai ales când vedea cum casa ei se distruge de la un minut la altul și nu putea ajunge în vreun fel la mașinăi, fiind acoperite de apă. Totuși, a încercat să gestioneze situația, astfel că a trecut cu bine peste, dar a rămas cu numeroase pagube materiale.

Citește și: Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023: 'Ne iluminăm, persoane noi la guvernare. Vom avea multe bucurii'

Citește și: Vila lui Carmen Harra a fost spartă și incendiată. Ce decizie a luat vedeta: „Am luat cursuri să…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu spune cum îți dai seama că ești păcălit la restaurant: „Du-te în spate la gunoi și…”

Citește și: Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie”

Carmen Harra, pagube uriașe după inundațiile din Florida cauzate de uragan

Carmen Harra a fost profund afectată de inundațiile din Florida, care i-au afectat casa, dar și curtea și mașinile. Celebra clarvăzătoare este destul de revoltată, mai ales că cei de la meteo nu au anunțat absolut nimci de acest gen și toată lumea a fost cu adevărat luată prin surprindere, fiind vorba despre numeroase pagube. Din fericire, casa ei a fost deja reparată, după ce o familie de români din Florida s-au oferit să o ajute.

„Mi-a inundat oceanul toată aria și a fost un fel de uragan. Nu ne-a anunțat nimeni, așa că au fost mii de oameni afectați de situația asta, în care era apa până la brâu, mi-a acoperit mașinile. Bineînțeles că nu se mai poate face nimic cu ele, uraganul a distrus lucruri în casă și în jurul casei, dar cu ajutorul unor români minunați de aici, am reușit să refac casa, lucrurile arată din nou normal, dar am trecut printr-un moment foarte critic.', a dezvăluit Carmen Harra pentru Antena Stars.

Carmen Harra: 'A fost un moment de spaimă'

Carmen Harra a precizat că s-a uitat, fără a putea face ceva, cum părți din casa și curtea ei se distrug. De asemenea, au fost și momente în care mașinile ei erau sub apă, acum având nevoie de mai multe reparații. Totuși, pe lângă pagubele materiale, nu a putut să nu recunoască că s-a speriat foarte tare de aceste inundații, câteva ore bune fiind în stare de șoc.

'Trei zile nu am reușit să ies din casă, nu putea nimeni să vină în aria asta, pentru că nu se putea ajunge. N-aveai cum să ajungi cu mașina, și, mă rog, a fost un moment de spaimă. Însă viața te încearcă, am trecut peste acest moment și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, dar de 1000 de ani nu s-a înregistrat în zona Floridei', a mai spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra a trecut prin mai multe necazuri cu casa din Florida

Ei bine, din nefericire, nu este prima dată că Carmen Harra traversează astfel de cumpene în viața cu casa sa din Florida. În urmă cu un an celebra clarvăzătoare s-a trezit cu curtea din spatele casei în flăcări, moment în care a avut un mare șoc. S-a acționat rapid și, din fericire, focul a fost stins cu ajutorul pompierilor.

Totodată, nu putem uita nici momentul în care Carmen Harra a rămas fără bijuteriile în valoare de peste 30.000 de euro, asta după ce i-a fost spartă locuința. Hoții au gândit atât de bine jaful, încât au intrat pe geamurile pe care le-au decupat, fără a face zgomot sau prea multă agitație.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton