Carmen Iohannis a încălcat protocolul în vizita din Kenia. Ce gafă vestimentară a făcut și cât costă sandalele purtate

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Iohannis a încălcat protocolul în vizita din Kenia. Ce gafă vestimentară a făcut și cât costă sandalele purtate de prima doamnă de data aceasta. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai mult timp, soția președintelui României a intrat în vizorul tuturor prin ținutele pe care alege să le poarte la diferite întâlniri extrem de importante. Ei bine, dacă în ultima vreme a fost pe placul fanilor, de data aceasta a făcut o gafă intens criticată de toți cei care au văzut-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis a atras toate privirile încă din prima zi în Kenia, alături de Klaus Iohannis. Prima doamnă îl însoțește pe președintele României în turneul din Africa care a început ieri, 13 noiembrie, în Kenya, și se va încheia pe 23 noiembrie. La prima vedere, aceasta a reușit să se facă remarcată și nu a putut trece neobservată prin ținuta pe care a ales-o.

carmen_iohannis9carmen_iohannis9

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Citește și: Ce afacere are Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Prima Doamnă a României obține venituri suplimentare din imobiliare

Citește și: Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…'

Citește și: Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…'. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

Carmen Iohannis a încălcat protocolul în vizita din Kenia

Dacă până acum ne-a obișnuit de cele mai multe ori cu numeroasele ei rochii colorate, fie cu imprimeuri florale, fie simple, de data aceasta, tot pe o cromatica aparte a mers, însă a purtat un costum din două piese. Carmen și Klaus Iohannis au ajuns în Kenya, prima țară inclusă în turneul din Africa și au fost întâmpinați de miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza, alături de care s-au și pozat, moment în care toată lumea a sesizat gafa vestimentară pe care a făcut-o.

Ce gafă vestimentară a făcut și cât costă sandalele purtate

Nu, de data aceasta nu este vorba neapărat despre culoare, croială sau mărime, cum a fost în episoadele anterioare, ci din contră. Fanii nu și-au luat ochii de la sandalele pe care le-a purtat, asta mai ales fiindcă a încălcat protocolul și ceremonialul diplomatic, scrie evz.ro. La astfel de apariții extrem de importante, se pare că degetele nu trebuie să fie la vedere. Deși încălțămintea aleasă de soția lui Klaus Iohannis este de la brand-ul Valentino Garavani și costă 1145 de euro, se pare că designerul ei a făcut o greșeală mare atunci când le-a ales pentru ținuta purtată.

Carmen Iohannis, criticată de multe ori pentru stilul vestimentar

Știm cu toții faptul că au fost multe discuții, critici și controverse privind ținutele primei doamne de până acum, astfel că una dintre ele a creat un val de reacții atât în mediul online, cât și între designeri. Ei bine, Carmen Iohannis a apelat întotdeauna la designeri români pentru ținutele sale oficiale, printre aceștia numărându-se Andreea Tincu, Eli Lăslean și Irina Schrotter, însă nu toate outfit-urile au fost apreciate și respectate.

I-am făcut în cei șapte ani, de când colaborăm și de când i-am realizat prima rochie, apoximativ 50 de ținute pe care le-a purtat în întâlnirile oficiale. În ce privește problema fustei prea scurte, îmi aduc aminte de momentul vizitei președintelui Macron când și doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă.

Și la Regina Letiția, nu?! E cam la fel! Acum este o tendință în modă ca fusta să depășească genunchiul și întotdeauna încercăm ca ținutele să țină cont de trendurile din modă. Cu doamna Iohannis de obicei colaborez, îmi cere părerea de fiecare dată, dar până la urmă dânsa alege.

De fiecare dată când trebuie să îmbrac o femeie o întreb cam ce-i place să poarte și atunci mergând pe firul poveștii încep să construiesc. Rochia este la fel ca și sufletul femeii. Până la urmă, eu asta urmăresc de fiecare dată ca femeia pe care o îmbrac să fie super fericită!’, a dezvăluit Eli Lăslean pentru Click, în urmă cu mai mult timp.

De asemenea, și Cătălin Botezatu a intervenit când a fost vorba despre gafele vestimentare pe care le-a făcut.

„Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat, a comentat Cătălin Botezatu stilul vestimentar al Primei Doamne, Carmen Iohannis, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton