Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: "Lumea m-a luat la șuturi"

 Raiciu Adriana
.

Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities. Oboseala își spune cuvântul, iar concurentele sunt din ce în ce mai sensibile. În ediția de seara trecută, vedeta a fost nevoită să iasă din platou pentru a se liniști. De la ce a pornit întreaga situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sezonul nou Bravo, ai stil! Celebrities a început, iar concurentele deja au parte de momente tensionate. Carmen Negoiță a izbucnit în lacrimi, în urmă cu doar o seară, și a fost nevoită să părăsească platoul. De la ce a pornit discuția.

carmen-negcarmen-neg

Oboseală își spune cuvântul, iar concurentele sunt din ce în ce mai sensibile. În ediția de seara trecută, Carmen Negoiță a fost cea care s-a lăsat afectată de ultima perioadă. Concurenta a început să plângă și a avut nevoie de minute bune pentru a-și reveni.

Îndragita vedetă a mers la defilare, și-a prezentat ținuta, însă după ce a revenit pe scaun a început să plângă. Fetele au mers imediat și au încercat să o consoleze, însă starea ei nu s-a îmbunătățit.

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: „Online-ul este un mediu foarte agresiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, adevărul despre situația financiară de după divorț: „Lumea are senzația că trăiesc pe un pat de roze”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege. Își dorește o relație serioasă

Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities

Carmen Negoiță a început să plângă la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta susține că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, iar oboseala și-a spus cuvântul.

Ei bine, aceasta a fost nevoită să părăsească platoul și să petreacă câteva minute bune în culise.

„Stati sa-mi revin! M-am simtit eu rau si cred ca mi-a accentuat starea! Am niste ameteli mai ciudate si de cand am intrat toata lumea m-a luat la suturi! Toata lumea.. orice chestie! Intr-o zi normala niste chestii de genul asta nu m-ar fi afectat deloc! Dar toate au fost asa una dupa alta si pe starea asta…”, a spus Carmen la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities.

Motivul pentru care paritcipă la emisiunea stilistică

Carmen Negoiță a fost aleasă pentru a participa la emisiunea stilistică și pentru a demonstra că este o femeie cu stil. Vedeta a spus care este adevăratul motiv pentru care a acceptat această provocare.

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la Săptămânile Modei și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…’, a declarat Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton