Carmen Negoiță își ține copiii departe de afacerile familiei. Care este motivul pentru care a luat această decizie: „Ingrid a lucrat în Londra o perioadă, iar acum lucrează aici, în țară, la o firmă"

.

Carmen Negoiță nu vrea să își implice cei doi copii din mariajul cu Ionuț Negoiță în afacerile familiei. Vedeta are convingerea că astfel nu i-ar lăsa să se devolte în totalitate.  Ingrida a absolvit o facultate de Comunicare și Relații Publice din Londra, iar acum lucrează la o firmă din țară. Harry va începe ultimul an la facultatea de Business din Laussane – Elveția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Carmen Negoiță este pasionată de modă, este influencer, dar și femeie de afaceri, iar din toamnă va putea fi văzută la Asia Express. Vedeta și sora ei, cu care a făcut echipă, au trecut prin numeroase provocări și nu au avut un parcurs deloc ușor. În timpul în care a lipsit din țară, cea care i-a dat viață s-a ocupat de tot ce înseamnă afaceri.

carmen-negoita-21carmen-negoita-21

De ce nu vrea Carmen Negoiță să își implice copiii în afaceri

Carmen Negoiță încearcă să își îndrepte cum poate mai bine copiii și să le supravegheze pașii din umbră. E mândră de reușita fiecăruia, dar nu se gândește să îi implice în propriile afaceri.

„Ingrid a lucrat în Londra o perioadă, iar acum lucrează aici, în țară, la o firmă. Harry este student, deci momentan nu au timp de alte businessuri. Plus că eu am o chestie: copiii nu ar trebui să lucreze în business-urile părinților, pentru că mi se pare că nu se pot dezvolta în totalitate. Atunci când lucrezi la altcineva, ai alt statut și știi că trebuie să faci astfel lucrurile, mi se pare că te dezvolți și nici Ingrid nu își dorește să lucreze cu noi. Poate, la un moment dat, ne gândim noi să facem o chestie amândouă împreună, dar asta va fi nu la ideea de angajat, ci de un parteneriat în care fiecare are sarcini bine stabilite', a precizat, pentru Ciao.ro, Carmen Negoiță.

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Harry, fiul vedetei, va avea și un job în ultimul an de facultate

Fiul vedetei, Harry, se pregătește pentru ultimul an de facultate. În curând o să aibă și un job, pentru că are nevoie de practică și profesorii îi cer asta.

„Harry cu siguranță nu vrea să facă acest lucru (n.r să lucreze împreună), nu știu încă, deși anul care vine, anul 3 la facultate la el este un an în care se muncește. Trebuie să își găsească un job, iar studiile vor fi echivalate de către școală, așa este facultatea acolo. Adică degeaba faci facultate, dacă nu faci și practic și nu înțelegi despre ce e vorba. Și sper ca după asta să își dea seama ce își dorește să facă cu adevărat și să meargă la un master, pe ceva să se specializeze.

Și mai departe eu zic că am copii inteligenți și ei cu siguranță vor ști să-și facă ceva sau să lucreze într-un anumit domeniu care le va face și plăcere, pentru că un job trebuie să îți facă și plăcere, să nu te duci plictisit la birou. Să te duci cu drag, să știi că faci ceva pentru tine sau că înveți ceva și e ceva bun pentru tine, pentru dezvoltatea ta personală', a adăugat Carmen Negoiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton