Carmen Negoiță a avut nevoie de terapie, după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc: „Am fost la psiholog. Am vrut să...”

 Dumba Gabriela
.

Carmen Negoiță a avut nevoie de terapie, după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc. Carmen Negoiță a dezvăluit că despărțirea de politicianul Cătălin Boboc a afectat-o foarte tare și recunoaște că a fost la psiholog pentru a depăși momentul, mai ales că relația ajunsese foarte departe. Carmen Negoiță primise inclusiv inelul de logodnă de la Cătălin Boboc și toată lumea se aștepta la o căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță a avut nevoie de terapie, după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc. Carmen Negoiță și Cătălin Boboc au fost împreună mai bine de un an, s-au mutat sub același acoperiș după doar două luni de relație, iar în toamna anului trecut bărbatul a cerut-o în căsătorie, însă după vacanță pe care au petrecut-o în vara pe Coasta de Azur, cei doi s-au despărțit.

65656565

Carmen Negoiță a avut nevoie de terapie, la psiholog după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc

„Problema noastră este că avem foarte multe lucruri similare! Amândoi suntem două pietre țări! Eu sunt Fecioara cu ascendent în Scorpion, el e Taur cu ascendent în Fecioara! Noi trebuie să învățăm să comunicăm, asta e cea mai mare problema!', a spus Carmen Negoiță. 

În prezent, Carmen are puterea de a face haz de necaz, însă imediat după despărțirea de Cătălin Boboc a mers la psiholog.

„M-am dus la psiholog! Am vrut să mă descopăr pe mine! Să înțeleg de unde vine și cum pot să corectez acel lucru! Eu sunt vinovatul!(…) Când ne-am mutat împreună i-am așezat hainele în stilul meu specific, după care a venit acasă și mi le-a desfăcut pe toate!

Pentru că stilul meu de împachetat face două dungi iar al lui face doar una! Cam asta este situația!', a mai adăugat Carmen Negoiță. 

Citește și: Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Artista a explicat motivul:„Nu prea avem timp pentru noi’

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:'Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte'

Acum un an, Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de Cătălin Boboc

La sfârșitul lunii iunie 2021, Carmen Negoiță anunța că trăiește o perioadă extrem de frumoasă și că iubitul ei este un om bun.

Ei bine, lucrurile au evoluat rapid între cei doi îndrăgostiți, iar la sfârșitul lui septembrie, aceasta a anunțat că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. De asemenea, le-a arătat și colegelor inelul de logodnă.

Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal, le-a mărturisit Carmen colegelor ei.

Atunci, în fața juraților de la „Bravo, ai stil!', influencerița a făcut mărturisiri despre primul ei mariaj, cel cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat după 11 ani de căsnicie.

În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine', a spus Carmen Negoiță, la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton