Carmen Rădulescu a mărturisit că îi era teamă de Jolt Kerestely: ”M-a trimis acasă. Mi-a spus: Te duci și înveți piesa, te dregi cu ce vrei tu...” Cum s-au împrietenit / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Rădulescu, amintiri despre Jolt Kerestely. Ce a pățit artista când a mers la el, la studio, să înregistreze o piesă pe care i-a compus-o și de ce îl evita. Vedeta susține că fusese avertizată că celebrul compozitor era un perfecționist și trebuia să te prezinți așa cum trebuie în fața lui. Când l-a cunoscut cu adevărat, Carmen spune că a răsuflat ușurată și nu i-a mai fost teamă de el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Rădulescu, amintiri despre Jolt Kerestely. Ce a pățit artista când a mers la el, la studio, să înregistreze o piesă pe care i-a compus-o și de ce îl evita. Solista a povestit cum l-a cunoscut și ce a pățit când acesta a chemat-o la el.

440872293_2657242251106140_2171944958094779347_n440872293_2657242251106140_2171944958094779347_n

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…'

Citește și: Carmen Rădulescu a împlinit 60 de ani: „Nu prea îi simt, dar…”. Artista și-a regăsit liniștea, după o viață marcată de drame

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Ce fel de elev era Mihai Morar la școală și cum a ajuns la radio, coleg cu Daniel Buzdugan: „Asta n-am suportat toată adolescența – autoritatea prost excercitată asupra copiilor'. Ce relație are cu părinții și sora lui stabilită în SUA / EXCLUSIV

Carmen Rădulescu: 'Să nu cumva să ajungi să înregistrezi la domnul Joly, pentru că…

Carmen Rădulescu a rememorat câteva momente ale ei cu Jolt Kerestely la evenimentul de la Palatul Cercul Militar din București, unde a fost serbat la împlinirea celor 90 de ani. Artista și-a adus aminte cum a fost sfătuită să îl ocolească pe compozitor, atunci când acesta lucra la TVR ca inginer de sunet. Solista a povestit cum a fost chemată să îi cânte o piesă și cum a răgușit de emoții la înregistrarea piesei.

'Să nu cumva să ajungi să înregistrezi la domnul Joly, pentru că… nu lăsa niciun fals. Uite, a recunoscut! Mi se spunea așa: 'Dacă ai vreo programare la studio la TVR, să îl ocolești pe domnul Jolt Kerestely. Să te duci la Sanda Cepraga, Dani Constantin…' După ceva timp, primesc un telefon. Bine, eu mă ascundeam de tine, Joly.

Și primesc un telefon și Joly îmi spune că 'Am o piesă pentru tine'. Și mă gândeam, 'Doamne, ce mă fac?' Și merg la studio-ul său de acasă… Nu mai cred în jurăminte, așa se numea piesa. În jumătate de oră am răgușit de emoții și nu am mai putut să scot un sunet. Ții minte? Nu. Și, foarte frumos, domnul Joly m-a trimis acasă. Mi-a spus: 'Te duci și înveți piesa… Exact ce ai pățit și tu, Cătălin. Mi-a spus: 'Te dregi cu ce vrei tu și vii a doua zi'.', a povestit Carmen Rădulescu, la aniversarea lui Jolt Kerestely.

'A doua zi mi-am înfrânt emoțiile…'

Carmen Rădulescu spune că avea să își înfrângă emoțiile a doua zi. Atunci susține că i-a cunoscut sufletul și blândețea pe care le are și din acel moment nu i-a mai fost teamă de el.

'A doua zi mi-am înfrânt emoțiile și am reușit să înregistrez. Apoi am intrat în vorbă cu el. Îmi era frică și să scot două cuvinte; să vorbesc cu maestrul Joly. Am văzut în sufletul lui, pe chipul lui, o blândețe și un om extraordinar. Din acea zi nu mi-a mai fost teamă. Și ori de câte ori am ocazia sau vreau să înregistrez ceva, îl sun pe Jolt Kerestely. La mulți ani, dragul nostru! Am trăit acele emoții, și acum am emoții… Sper să nu mă cerți prea tare', a mai spus Carmen Rădulescu.

'Vezi să nu răgușești…', i-a spus Tavi Ursulescu, prezentatorul evenimentului.

Carmen Rădulescu și-a regăsit liniștea după o viață plină de drame

Carmen Rădulescu se bucură din plin de prezența fiului ei, de care viața a despărțit-o în 1999, când artista a divorțat de Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, iar băiatul a rămas atunci în grija tatălui. Deși, de-a lungul timpului, a avut parte de o mulțime de momente de cumpănă, artista se bucură, la acest moment, de liniște sufletească în casa ei de la Gruiu, județul Ilfov.

Se spune că în luna martie e bine să faci ordine în cămara plină cu de toate și să arunci tot ce nu-ți mai trebuie. Să strângi frunzele uscate din curte (cine stă la casă cu curte) și să le dai foc…! Astfel, îndepărtezi de tine și de casa ta tot ce este rău, gânduri, spirite etc! Așa am și făcut! Mai avem de lucru, dar am luat o binemeritată pauză să ne bucurăm de aer curat, de „plantația’ de animăluțe, floricelele de sezon, de tot ce ne oferă natura! Vă îmbrățișăm’, scria Carmen Rădulescu, pe Facebook, în dreptul unor imagini în care se află în grădină.

Drama sfâșietoare a lui Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a fost adoptată la 9 luni și mult mai târziu a aflat că părinții pe care îi iubea nu sunt cei care au adus-o pe lume. La 8 ani a aflat că este adoptată, dar artista nu a vrut să aibă nici o legătură cu mama biologică.

'Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția' – a mărturisit Carmen Rădulescu, pentru fanatik.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton