”Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, tati meu, îmi este tare dor de tine...” Carmen Șerban i-a făcut parastas de cinci ani tatălui ei. Cine i-a fost alături, pe o ploaie torențială

 Solomon Tatiana
.

Carmen Șerban a făcut parastas de cinci ani pentru tatăl ei. Vedeta a fost la cimitir și a împărțit pachete de pomană împreună cu mama ei, cu fratele și cu nepoții săi. În ziua respectivă, a plouat torențial, dar asta nu a împiedicat-o pe cântăreață să facă rânduiala care se cuvine. Tatăl artistei s-a stins după 16 ani de boală cruntă, de chin și de suferință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Carmen Șerban a mers la cimitir cu mama, cu fratele ei și cu nepoții ei, în ciuda ploii torențiale. Vedeta a împărțit pachete de pomană și și-a amintit de clipele frumoase petrecute alături de tatăl ei, pe care l-a adorat. La un moment dat, solista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

258773718_4810317672377347_6217787828540432408_n258773718_4810317672377347_6217787828540432408_n

Citește și: Ce studii are Carmen Șerban. Ce meserie are la bază și cu ce se ocupa înainte să devină cunoscută: „Toate diplomele pe care le-am sunt luate pe bune, cu medii mari și acreditate' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul'. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă…'. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a renunțat la visele ei sau le-a amânat pentru a-i fi alături și pentru a crește copiii: „A încasat atâtea lovituri pe nedrept și le-a suportat în tăcere și cu o demnitate dincolo de limitele normalului” / EXCLUSIV

Cum a murit tatăl artistei

Carmen Șerban nu va putea uita niciodată ziua în care a murit tatăl ei, după 16 ani de chin și de suferință. Tatăl vedetei a fost grav bolnav, iar ea a fost alături de el în ziua în care acesta s-a stins din viață. Ziua de 15 septembrie va rămâne una dintre cele mai triste zile din viața ei. Ea s-a apropiat și mai mult de Divinitate, după ce, în 2012, a suferit de cancer la sân, boală pe care, din fericire, a reușit să o învingă.

Carmen Șerban a trecut prin emoții și prin momente cumplite cu ani în urmă, când și-a văzut tatăl, neputincioasă, cum suferă. Mai târziu și cântăreața a avut probleme de sănătate.

În urmă cu câțiva ani, artista primea o veste tulburătoare. Fusese diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancerul la sân, după un control de rutină. Din fericire, a reușit să se vindece în aproximativ doi ani, după ce medicii au îndrumat-o să meargă la biserică. Ea îi mulțumește în permanență lui Dumnezeu.

'Eu îi mulțumesc tot timpul lui Dumnezeu, pentru tot ce mi-a dat. M-a ajutat în cele mai grele momente din viața mea', a declarat artista, pentru viva.ro.

'Tatăl meu a închis ochii, după 16 ani de boală cruntă, de chin și suferință sufletească și trupească. Eram lângă tata, la acel moment…'

'Astăzi se împlinesc 5 ani de când tatăl meu a plecat într-o lume mai liniștită. Era tot într-o duminică, 15 septembrie 2019, ora 17.00 când tatăl meu a închis ochii, după 16 ani de boală cruntă, de chin și suferință sufletească și trupească. Eram lângă tata, la acel moment.

Astăzi m-am trezit la ora 04.30 dimineața, eram la București, n-aveam liniște sufletească, nu mai puteam să adorm. Mi-am pus repede câteva hăinuțe într-un troller, mi-am luat cățelul și am pornit către Timișoara. La ora 14.00 am intrat în casa părintească. A plouat toată ziua, torențial, dar chiar și așa am mers împreună cu fratele meu, cu mama mea și cu nepoții mei, la cimitir. Am aprins o lumânare pentru sufletul tatălui meu. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tati meu, îmi este tare dor de tine', a scris Carmen Șerban pe pagina de socializare.

Carmen Șerban este contabil de meserie

Carmen Șerban are o meserie care, aparent, nu are nimic în comun cu muzica. Ei bine, artista este la bază contabil, confecționer încălțăminte și expert în achiziții publice. Mai mult, celebra artistă a absolvit Facultatea de Jurnalism.

'Eu sunt contabil la bază, confecționer încălțăminte și am terminat o facultate și un master în jurnalism. Am absolvit Școala de Televiziune Tudor Vornicu. Sunt expert în achiziții publice și Seap, devizier în construcții. Toate diplomele pe care le-am sunt luate pe bune, cu medii mari și acreditate de ministerele muncii și al învățământului.', a declarat Carmen Șerban, pentru viva.ro.

Ce ritual are Carmen Șerban înainte să urce pe scenă

Carmen Șerban îl are pe Dumnezeu în suflet și asta înseamnă totul pentru ea. Artista face rugăciuni în permanență pentru a alunga energiile negative care vin asupra ei. Vedeta s-a apropiat și mai mult de Divinitate, după ce, în 2012, a suferit de cancer la sân, boală pe care, din fericire, a reușit să o învingă.

'Înainte să urc pe scenă și când sunt pe scenă și atunci când mă dau jos de pe scenă, ritualul este același. În ghilimele ritual. Mereu îmi fac cruce, mă închin și îl rog pe bunul Dumnezeu să fie cu mine. El este oricum cu mine, dar eu îl mai rog o dată, pentru că așa e bine, să îl mai și rogi și la final să spui și ‘Mulțumesc'.', susține Carmen Șerban.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton