Carmen Tănase a dezertat din armată și a fost la un pas să fie dată afară din facultate. Cine i-a sărit în ajutor: „Aveam nevoie de cineva să mă îmbrac. Mergeam de ziceai că mi-a turnat cineva ciment în straie"

 Tudorache Simona
.

Carmen Tănase a făcut doi ani de armată în timpul facultății, dar timpul petrecut acolo nu a fost pe placul ei. La un moment dat a dezertat și și-a atras antipatia multora. După acest episod a fost la un pas să fie exmatriculată din unitatea superioară de învățământ, dar a scăpat printr-o minune de această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Poate că viața ei ar fi luat o turnură neașteptată dacă nu ar fi primit ajutorul tatălui ei. El a vorbit cu un general și Carmen Tănase a putut să își finalizeze studiile. Carmen Tănase admite că nu i-a plăcut ce a trăit acolo, mai ales că trebuia să se trezească devreme și să meargă pe câmp. Și-a ratat astfel șansa de a deveni sublocotenent, dar nu are regrete.

carmen-tanase-teatru-1carmen-tanase-teatru-1

Carmen Tănase a dezertat din armată și a riscat astfel să fie dată afară din facultate

Carmen Tănase a dezertat din armată și a fost la un pas să suporte repercursiunile. „Dar tu știi că am dezertat? M-am plictisit. M-am dus cât m-am dus, pentru mine nu au găsit echipament corespunzător și mantaua aia de iarnă era mai mică. Aveam nevoie de cineva să mă îmbrac. Mergeam de ziceai că mi-a turnat cineva ciment în straie. Mi-a plăcut la trageri pentru că am talent. Doi ani am făcut. În vară trebuia să facem trei săptămâni convocare și m-am plictisit. După vreo săptămână am zis gata cu sculatul la 5 dimineața, ne duceam pe un câmp. Noi trebuia să fim făcuți la finalul acestei convocări sublocotenenți. Eu nu mi-am dat seama ce fac, habar nu aveam că am dezertat din armată', a povestit Carmen Tănase în podcastul „Gând la Gând cu Teo'.

Salvarea a venit de la tatăl ei. „Nu m-au mai făcut (n.r sublocotenent) și a intervenit taică-miu, că voiau să mă dea afară din facultate că nu m-am mai dus', a precizat Carmen Tănase.

Citește și: Reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu: „Știm despre recenta acțiune în instanță. PRO TV s-a concentrat întotdeauna pe…' / EXCLUSIV

Citește și: CRBL, surprins în compania unei tinere, la o lună de la anunțul divorțului. Imaginile demonstrează că e un adevărat gentleman / Cine este și cu ce se ocupă femeia

Citește și: Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: „Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică…”

Citește și: Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: 'Noi l-am invitat, dar nu va putea veni…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Dragomir, mesaj emoționant după ce a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 13: „Inițial, eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală… premiul mi se părea atât de departe”

Ce a învățat Carmen Tănase de la tatăl ei

Carmen Tănase mărturisește că tatăl ei a învățat-o să nu pună preț pe bani, pentru că ei sunt făcuți să circule. Nu știe dacă acest sfat e bun în aceste vremuri, dar continuă să îl aplice.

„Tatăl meu mi-a dat o învățătură nu foarte bună în zilele noastre. Ea e bună. Banul e făcut ca să-l cheltui, să te simți bine. Ce îl ții la ciorap? Ca să ce? Pleci cu el dincolo? Nu! Deci, cât îl ai, să te simți bine. Și taică-miu așa făcea, era mână largă. Și atunci eu așa am învățat', a mărturisit ea.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton