Carmen Tănase a fost la un pas să își rateze cariera, după ce nu a reușit să-l impresioneze pe Marin Moraru, în comisie: „Nici nu s-a uitat la mine, nici n-a ridicat capul"

 Tudorache Simona
.

Carmen Tănase a picat prima dată admiterea la teatru. Actrița recunoaște că nu se pregătise atât de bine pe cât ar fi trebuit și în comisie se afla Marin Moraru. Deși mai târziu au ajuns să joace împreună, la acel moment, marele actor nu i-a aruncat nici măcar o privire. Nu a trecut examenul, dar nu a renunțat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase nu i-a purtat pică niciodată lui Marin Moraru. Ba mai mult, i-a înțeles decizia. Această etapă a făcut-o să vadă viața cu alți ochi și să lupte mai mult pentru visul ei. Știa că nu acesta era sfârșitul și drumul ei era la un pas distanță. Mai târziu s-a pregătit cu Olga Delia Mateescu și succesul a fost de partea ei.

carmen-tanase-22-1carmen-tanase-22-1

Cum a picat Carmen Tănase examenul la teatru

Carmen Tănase recunoaște că la prima admitere la teatru nu învățase toate poeziile, dar spera să se descurce.. „Nu eram pregătită deloc. Ba chiar m-am dus total nepregătită și foarte bine a făcut că m-a picat. Nici nu știam toate poeziile pe de rost, adică nici nu le învățasem. Ziceam că mă descurc eu acolo. Văd eu cum fac, așa cum fac toți copiii care vor prima dată să dea la teatru. Simplu, te urci pe scenă și aia e, faci tu ceva. Acolo te descurci tu, nu e nicio problemă', spune actrița în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene .

Carmen Tănase a dat examen la teatru cu Marin Moraru

A dat, însă, peste Marin Moraru și atunci a înțeles, de fapt, ce înseamnă acest examen. Nu a reușit să îi atragă atenția marelui actor, dar nu a renunțat. „Nici nu s-a uitat la mine Marin Moraru, nici n-a ridicat capul. Adică eu nu i-am văzut fața în lumina veiozei care era acolo, pe masa aceea. Am văzut o chelie. Am știut că-i Marin Moraru, că na, cine nu-l cunoștea după chelie pe Marin Moraru. Dar nu s-a uitat omul, nu i-am atras atenția cu nimic, nici n-aveam cu ce să-i atrag atenția', a povestit Carmen Tănase.

Citește și: Catinca Roman recunoaște că fiica ei, Calina, a fost afectată de despărțirea de tatăl său: „Am fost la terapie, am avut motive întemeiate…'. Ce problemă de sănătate a moștenit tânăra de la mama ei și Mioara Roman / EXCLUSIV

Citește și: Ce dorință refuză să-i îndeplinească Cristina Spătar soțului ei, Vicențiu Mocanu: „Bărbații spun multe lucruri când sunt îndrăgostiți. Sper să…'

Citește și: Medeea Marinescu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, care e internat în spital: „Sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții. Sunt convinsă că…”

Citește și: Ioana Ginghină, despre momentul traumatizant când medicii i-au provocat nașterea, în luna a cincea: „Am văzut pe ecran cum copilul are malformații. Cumpărasem haine, căutasem nași'. Cum a reacționat Alexandru Papadopol

Cu cine s-a pregătit Carmen Tănase la următoarea admitere

Această înfrângere nu a făcut-o, însă, să renunțe. Ba din contră, a ambiționat-o și mai mult. S-a pregătit cu Olga Delia Mateescu și a reușit să ia admiterea cu brio.
„Eu nu consider că e un eșec ăla, dimpotrivă, a fost o treaptă pe care eu am urcat foarte bine s-a întâmplat așa. Apoi m-am întors la Ploiești și m-am întors să predau. Am făcut pregătire după aceea. Tata a văzut că voiam în continuare să fac asta, ba eram chiar îndârjită. Mi-a spus că bine, să facem ca lumea treaba. Am început să fac pregătire cu Olga Delia Mateescu. Am stat trei luni de probă și acolo am înțeles despre ce este vorba și că este greu' , a mai precizat marea actriță în cadrul podcastului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton