Carmen Tănase are probleme de sănătate. Actrița a slăbit 10 kilograme: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf"

 Tudorache Simona
.

Carmen Tănase are mai multe probleme de sănătate, dar încearcă să le depășească. Actrița nu mai scapă de o tuse și are și scolioză și cifoză. Cu toate astea, Carmen Tănase arată spectaculos la 53 de ani și a reușit să scape de curând de 10 kilograme. Ea recunoaște că a început să se îngrașe atunci când a tiroida nu a mai funcționat cum trebuie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă știe că nu îi fac bine, Carmen Tănase nu poate renunța la țigări, pe care le consideră singura ei plăcere vinovată. Actrița este implicată în multe proiecte, iar atunci când nu urcă pe scena de la teatru joacă în mod sigur într-un film, iar asta o împiedică, în general, să doarmă mai multe ore pe noapte.

carmen-tanase-1carmen-tanase-1

Carmen Tănase, diagnosticată cu mai multe afecțiuni

Carmen Tănase se luptă cu mai multe probleme de sănătate. „Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și mai nou am și cifoză, pentru că stau cocoșată', a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Ce vicii are Carmen Tănase

Actrița trece la capitolul vicii țigările. Recunoaște că nu ar renunța la ele nici dacă ar sfătui-o medicul. „Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (n.r. la țigară). După ce că am trecut la deviceuri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea, altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22:00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă', mai spune Carmen Tănase.

Citește și: Ce și-a cumpărat Mihai Morar cu primii bani câștigați, la 16 ani: „Abia apăruseră în Baia Mare. M-am dus și l-am luat pe cel mai scump!”

Citește și: Marina Almășan o acuză pe directoarea postului TVR 2 că vrea să o distrugă: „Situația în cauză m-a afectat profund. O femeie care, practic, îmi fusese cândva colegă, luptă acum să mă denigreze”

Citește și: Marina Almășan o acuză pe directoarea postului TVR 2 că vrea să o distrugă: „Situația în cauză m-a afectat profund. O femeie care, practic, îmi fusese cândva colegă, luptă acum să mă denigreze”

Citește și: Ioana Năstase amenință că va scoate la iveală lucruri neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul! Este dureros ce mi se întâmplă'

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme

A ținut diete de când se știe, dar nu multe au ajutat-o, pentru că dacă slăbea se îngrășa rapid la loc. Acum a reușit să scape de 10 kilograme, dar nu vrea să se oprească aici.

„Nu am ținut dietă toată viața, am început să mă îngraș după ce m-am îmbolnăvit de tiroidă. De pe la 30 și ceva de ani am ținut toate dietele posibile și imposibile. Am slăbit și apoi m-am îngrășat la loc. Acum am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic, dar mai trebuie, însă nu vreau să mă usuc acum să-mi cadă și fața', mai spune aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton