De ce a ales Carmen Tănase facă un copil, dar nu și-a dorit să se căsătorească: "În familie eram oaia neagră, am vrut să fiu un om liber"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a ales Carmen Tănase facă un copil, dar nu și-a dorit să se căsătorească. Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, atât pe micile ecrane, cât și pe marile scene ale teatrelor. Deși a fost mereu discretă în privința vieții personale, actrița a vorbit despre povestea de iubire cu Victor Parhon și motivul pentru care a ales să aducă pe lume un fiu, înainte să-l ia de bărbat pe partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase, 63 de ani, este nu numai o artistă incontestabilă a scenei românești, ci și mama unui băiat, Tudor Parhon, din relația cu regretatul critic de teatru, Victor Parhon. Actrița și criticul de teatru s-au căsătorit în 1989 și au divorțat după numai trei ani. Cu toate acestea, Carmen Tănase și Victor Parhon și-au continuat povestea de iubire până în clipa când acesta a murit. Din relația lor a venit pe lume un fiu, însă la acel moment cuplul nu era căsătorit. Carmen Tănase dezvăluie că s-a măritat sub presiunea familiei.

index-2024-02-20t114355.165index-2024-02-20t114355.165

De ce Carmen Tănase a ales să facă un copil, dar nu și-a dorit să se căsătorească

Carmen Tănase și criticul de teatru Victor Parhon au trăit o dragoste ce a sfidat regulile vremii. Cei doi au adus pe lume un copil înainte să se căsătorească, Carmen Tănase dorindu-și să rămână o femeie liberă și să urmeze o carieră de actriță.

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…'. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Loredana Chivu confirmă relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: „Suntem împreună de câteva luni, i-am cunoscut și fetița”. Cum a reacționat cântăreața

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

„Pentru mine nu a fost așa o problemă pentru că eu întotdeauna am fost mai nonconformistă și nu mi-a păsat ce spune lumea. Și în familie eram oaia neagră. Eu am vrut să mă fac actriță. În familia noastră erau profesori învățători, asta trebuia să fac și eu. Eu am sărit din rând și m-am dus în altă direcție. Tata era mai nonconformist și m-a sprijinit întotdeauna.

Eu am vrut să fac un copil și nu am vrut să mă căsătoresc. Eu am vrut să fiu un om liber. Dacă am decis lucrul ăsta și am găsit omul cu care să fac acest copil, l-am făcut. Da, a venit după și căsătoria pentru că era mama care nu înțelegea de ce stăm așa .', a povestit Carmen Tănase.

Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului

Soțul lui Carmen Tănase era critic de teatru și a decedat în anul 2000. Carmen Tănase a recunoscut că i-a fost extrem de greu după moartea soțului lui Victor Parhon pentru că aceștia aveau o relație extrem de bună și se sfătuiau la orice pas.

„A urmat o perioadă grea din viața mea, nu doar profesională, din viața mea, cu lipsuri. Un copil care avea nevoie și mamă, și de tată, și de sprijin, iar eu trebuia să fac față acestei situații.

Foarte grea perioadă, nici nu vreau să-mi amintesc de ea, a trecut. Jucam la teatru, eram angajată din 90 și jucam la teatru cât jucam. Jucam puțin. A fost o perioadă urâtă și seacă din viața mea și m-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, pentru că era foarte important să restabilesc un echilibru acolo unde el nu mai era‘, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast.

A fost nevoită să își vândă casa și să se mute la bloc și a povestit și despre momentul în care a stat acasă timp de șapte ani.

„În carieră nu s-a arătat nimic, eram doar angajată și făceam ce făceam acolo. După, a trebuit să vând și casa, deorece ne descurcam greu cu banii,  și ne-am mutat la bloc, ulterior au apărut propunerile cu serialele. A fost o mare cotitură în viața mea. Sunt perioade și perioade. Am mai avut o perioadă după ‘90 când eu nu am repetat nimic, deoarece nimeni nu m-a luat într-o distribuție timp de șapte ani. A fost groaznic. Stăteam acasă. Nu existau companii private și așa. Îmi treceau toate prin cap. Stăteam, găteam, făceam curat, mă ocupam de căței, de Tudor, dar eram casnică’, a mai povestit actrița

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton