Carmen Tănase, devastată de moartea actorului Doru Ana: "Vorbeam des cu el la telefon, puneam țara la cale"

 Dumitrache Laura
.

Carmen Tănase este devastată de moartea regretatului actor Doru Ana. Cei doi au fost colegi pe scena teatrului românesc, dar și prieteni foarte buni. Doru Ana a încetat din viață la vârsta de 68 de ani, în noaptea de luni spre marți. Carmen Tănase a avut o relație de prietenie specială cu regretatul actor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Doru Ana s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Moartea actorului i-a devastat pe cei care l-au cunoscut și au jucat alături de el pe scena teatrului românesc. Carmen Tănase se numără printre cele mai apropiate prietene și colegă ale regretatului actor și a vorbit despre pierderea acestuia.

carmen tanase si doru anacarmen tanase si doru ana

Doru Ana și Carmen Tănase au jucat împreună în serialul Pariu cu viața. Cei doi i-au interpretat pe Mara și Alexandru, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale serialului. Prietenia dintre cei doi actori era una specială, iar Carmen Tănase a declarat că știa că Doru Ana nu se simțea bine în ultima perioadă. Cu toate astea, a sperat că o să se facă bine.

Citește și: A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Citește și: Drama neștiută a actorului Doru Ana.Fiica sa a murit la vârsta de șapte ani

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani:„Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri'

Carmen Tănase, devastată de moartea actorului Doru Ana

Carmen Tănase și Doru Ana au fost colegi și prieteni de-a lungul anilor. Moartea regretatului actor a devastat-o pe Carmen Tănase, care a făcut declarații emoționante despre Doru Ana. Cei doi au jucat împreună în serialul Pariu cu viața, iar de multe ori au urcat împreună pe scena teatrului românesc. Actrița a declarat că Doru Ana nu se simțea bine în ultima perioadă, dar a sperat că acesta își va reveni.

„Știam că nu e bine. Am tot sperat că își va reveni. Mereu și-a revenit într-un mod miraculos. Mereu s-a ridicat. Mi-a fost foarte drag. Vorbeam cu el des la telefon, puneam țara la cale.A fost un actor rar, un gen rar. E o pierdere mai mare decât ne putem imagina. O să îi ducem lipsa în timp', a declarat Carmen Tănase, pentru  fanatik.

Carmen Tănase și Doru Ana au jucat împreună în „Pariu cu viața”

„Pariu cu viața” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii ani. Carmen Tănase și Doru Ana au jucat împreună în serial, unde cei doi erau căsătoriți. Cuplul Mara și Alexandru a fost extrem de apreciat de fanii serialului, iar talentul lor unic era apreciat de toți românii. Ultimele roluri pe care Doru Ana le-a jucat în „Adela”, de la Antena 1 și „Fructul oprit”.

Doru Ana avea peste 40 de roluri jucate în film („4 luni, 3 săptămâni și 2 zile, „Serviciul omoruri, „Nunta mută, „Medalia de onoare, „Francesca, „După dealuri, „O nouă viață, „Umbre, „Palatul pionierilor, „La drum cu tata, „Fructul oprit, „Căutătorul de vânt) și 80 în teatru.

Colegii de breaslă au reacționat după moartea lui Doru Ana

Cristina Ciobănașu a jucat împreună cu Doru Ana în Pariu cu viața, unde actorul era tatăl acesteia. Actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o imagine cu Doru Ana.

„Ultima noastră întâlnire a fost încărcată de o emoție atât de puternică! S-a bucurat tare mult să ne revadă și am rememorat cu mult drag amintiri de pe vremea Pariu cu viața, atunci când am lucrat pentru prima oară împreună, dar pe de altă parte am simțit în ochii lui multă tristețe…L-am strâns tare în brațe neștiind când ne vom revedea și mă bucur că totuși viața ne-a mai adus împreună încă o dată… Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet drag', a notat Ciobănașu.

Actrița Medeea Marinescu a postat și ea câteva rânduri în memoria actorului Doru Ana, pe pagina sa de Facebook. „Astăzi, unul din profesorii mei de la clasa de actorie a plecat într-o stea. Actorul Doru Ana. Dumnezeu să îl odihnească!'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton