Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Actrița are grijă și de mama ei bolnavă, în același timp: „Face niște eforturi mari” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Celebra actriță face parte din noua producție românească, produsă de casa de producție a lui Alin Panc și Alexandru Pop. Actorul Sandu Pop, cunoscut ca Văru’ Săndel, are doar cuvinte de laudă la adresa artistei, pentru că știe câte eforturi face pentru această peliculă, între timp având grijă și de mama ei bolnavă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Celebra actriță a declarat, în glumă, la finalul premierei de marți seară că producătorul Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, are pentru ce să îi mulțumească și, în aceeași notă, că el este greu de suportat pe plaoul de filmări. Vedeta face mari sacrificii pentru a putea participa la filmările peliculei, căci trebuie să-și îngrijească și mama bolnavă.

1501746_1070968872932623_8091046153155517074_n1501746_1070968872932623_8091046153155517074_n

Citește și: Carmen Tănase și Gheorghe Visu, din nou împreună la 15 ani de la rolurile iconice din „Inimă de țigan”. În film, actorul este tatăl unui pușcăriaș

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. Tudor și-a descoperit marea pasiune: „Singur a învățat, s-a autoperfecționat”

Citește și: Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani. Povestea de dragoste dintre actriță și Victor Rebengiuc: „Era o tânără studentă când ne-am cunoscut. Întâmplător, am aflat ca eram vecini de bloc' / EXCLUSIV

Citește și: „Inevitabil apar certuri. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil'. De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. În ce relații a rămas cu ele și cu copiii din primele două căsnicii / EXCLUSIV

Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit

Sandu Pop i-a mulțumit actriței Carmen Tănase, care a făcut sacrificii mari să plece din București și să filmeze la Deva, acolo unde au avut loc filmările pentru pelicula Dragoste pe muche de cuțit. Actorul i-a mulțumit public acesteia, dar și regizorului, pentru că l-au suportat. Filmul este produs de casa de producție a lui Alin Panc și Alexandru Pop.

'Am reușit împreună să facem o minune. Îi mulțumesc lui Germaine Kanda că m-a suportat și ne-a suportat într-o luptă foarte grea. Să faci film în România cum facem noi este o luptă foarte grea.

Nu ne-a rugat nimeni să-l facem, dar l-am făcut pentru că vrem și ne place. Și poate până la urmă chiar o să îmi iau Logan după filmul ăsta.', a declarat Carmen Tănase, la premiera filmului Dragoste pe muche de cuțit.

Sandu Pop, despre Carmen Tănase: „Este motorul acestui film'

Carmen Tănase a acceptat de la bun început să intre în acest proiect, iar Alin Panc și Sandu Pop îi sunt extrem de recunoscători. Actorul și producătorul Sandu Pop a mărturisit că toată publicitatea în jurul filmului se învârte, de fapt, în jurul actriței Carmen Tănase.

'Să le mulțumim tuturor actorilor, tuturor celor care au participat și celor din spatele sau din fața camerei, dar o mulțumire mai specială pentru această minune de doamnă, Carmen Tănase, care este oarecum, să zicem așa, motorul acestui film… În jurul ei ne învârtim și în jurul ei se învârte și publicitatea pentru filmul nostru. Este alături de noi, la orice solicitare nu a spus nu. ', a mai declarat Sandu Pop alias Vărul Săndel.

Carmen Tănase are grijă de mama ei bolnavă

Carmen Tănase mergea la Deva, chiar și pentru o zi de filmare, în special pentru că mama actriței era bolnavă și nu putea lipsi de acasă prea mult.

'Am urcat-o într-o mașină, am dat o fugă până la Deva și în aceeași noapte s-a întors acasă, pentru că mămicuța nu se simțea bine. Adică face niște eforturi mari pentru noi și de aceea vreau să îi mulțumesc public, în fața dvs. Și mai vreau să mulțumesc public', a mai spus Sandu Pop.

El a ținut să le mulțumească și celor două soții, soției ale și nu în ultimul rând soției lui Alin Panc. 'Mai avem două mari partenere care ne-au ajutat și ne-au susținut, Brândușa Panc și Maria Pop. Mai există o premieră la această premieră, Bartoș Pavel a venit prima dată la filmul nostru. A venit la un film la noi. L-am chemat la toate șapte. Și în sfârșit a venit. Mulțumesc, Pavel. A veni la cel mai bun, zice el… Dau legătura mai departe…', a mai spus Vărul Săndel.

Carmen Tănase: „Este foarte greu de suportat pe platou'

Carmen Tănase i-a dat o replică de zile mari lui Alexandru Pop. Celebra actriță i-a spus acestuia că are de ce să îi mulțumească. Aceasta a mărturisit, în glumă, că producătorii, în special Alexandru Pop, a fost greu de suportat și spunea mereu că timpul costă bani.

'Ai de ce să îmi mulțumești. Este foarte greu de suportat pe platou. Stă în permanență într-un colț și spune: 'Haideți mai repede, că trece ziua și costă bani. Mai repede. Mai avem o dublă'. 'Numai, las-o așa, că e bună. Colegi, vă mulțumesc foarte mult.

Germaine, mulțumesc din suflet, colegilor, iar băieților le-am mai spus o dată, le mai spun, să auziți și dvs. Le mulțumesc că datorită lor am atins apogeul carierei mele, și anume, murătura anului.', a declarat actrița Carmen Tănase la premiera filmului e la Băneasa, Dragoste pe muche de cuțit.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton