Carmen Tănase merge la ziua lui Al Pacino, la Londra: "Nu mai pot de dragul lui"

 Dumba Gabriela
.

Actrița Carmen Tănase va pleca luni spre Londra pentru a-l întâlni pe Al Pacino, chiar de ziua lui de naștere, iar emoțiile o copleșesc, pentru că așteaptă asta de o viață. Carmen Tănase este un fan înrăit al lui Al Pacino și cine o urmărește pe rețelele de socializare este familiarizat cu postările în care actrița îi urează „La mulți ani!” an de an sau postează diverse știri și informații legate de legenda hollywoodiană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase își vede împlinit un mare vis, acela de al cunoaște pe Al Pacino, unul dintre actorii săi preferați. Actrița are emoții uriașe pentru că are ocazia, în sfârșit, de a-l strânge în brațe pe idolul său.

10897876_974965439199634_6351549204766918084_n10897876_974965439199634_6351549204766918084_n

Carmen Tănase și marea întâlnire cu Al Pacino

„Cele mai neașteptate și de dorit momente când ești în fața unei vedete despre care lumea crede că știe tot, e să fii primit în cercul privat al slăbiciunilor personale.

Cu actriţa Carmen Tănase momentul de grație a fost atunci când am aflat cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat: a primit o invitație la conferința actorului ei favorit, Al Pacino.

În ziua când noi vom difuza interviul, Carmen va pleca spre Londra, unde va fi, spune chiar ea, mută în fața propriului idol', spune Irina Păcurariu, care o are invitată pe actriță în emisiunea ei de luni, Reţeaua de Idoli'.

Nu demult, Carmen Tănase a postat un clip în care era surprins Al Pacino în timp ce dansa, binedispus, pe stradă și a scris mesajul „Nu mai pot de dragul lui”. La un moment dat, actrița a avut și o cățelușă pe care o botezase Pacino.

Întrebată, acum ceva timp, cine este actorul său preferat, Carmen Tănase spunea:

„Actorul meu preferat din toate timpurile este Anthony Quinn și filmul meu preferat este Zorba, dar și toate filmele în care a jucat el. Nu este doar actorul meu preferat, ci și bărbatul meu preferat. Planeta asta a avut un singur bărbat, Anthony Quinn, și a murit. După el sunt niște pauze, niște locuri neocupate, după care vine Al Pacino, e foarte deștept și are hazul lui', a mai spus Carmen Tănase.

Citește și: Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârsta din relația lor: „Sincer, eu am vreo 56 de ani și el 15'

Citește și: Karmen și soțul ei au făcut terapie de cuplu, după ce au devenit părinți: „Cu greu am trecut peste, eram destul de tineri și…’. Artista recunoaște că amândoi sunt geloși / EXCLUSIV

Cum a ajuns Carmen Tănase actriță

Pasiunea actriţei Carmen Tănase pentru scenă este binecunoscută. Cu toate acestea, în tinereţe visa să devină medic veterinar sau zootehnist, „pentru că sunt bolnavă cu animalele', după cum explică ea.

A avut însă şansa de se forma alături de un nume uriaş al teatrului românesc: actriţa Olga Tudorache.

„E ciudat că în ultima vreme am tot vorbit despre Olga Tudorache. Cred că am făcut ceva bine într-o viaţă anterioară şi am reuşit să nimeresc la ea. A fost profesoara mea şi, cumva, a doua mea mamă, căci aşa era relaţia noastră.

Altfel nu-mi explic acest noroc. Olga era un copil mare, era extrem de sensibilă şi emotivă. Şi Dumnezeu i-a dat carcasa aceea, aşa cum se întâmplă la arici. Aricilor le-a dat Dumnezeu ţepii, pentru că sunt extrem de fragili pe dinăuntru.

Odată ce o cunoşteai, acolo rămâneai, lipit, nu mai aveai cum să pleci vreodată. Olga Tudorache rămâne în viaţa mea o persoană însemnată cu roşu, cu fierul roşu.

Am învăţat imens doar uitându-mă la ea. Nu trebuia să-mi spună nimic pentru că înţelegeam tot. O actriţă uriaşă. Ne duceam să o vedem la fiecare spectacol. Ştiam spectacolele ei pe dinafară şi, cumva, cred că am învăţat meserie aşa, văzând cum face Olga', spune Carmen Tănase.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton