Carmen Tănase plânge când se uită la filmele în care joacă: "Am emoții groaznice, mă tem tot timpul de..."

 Dumba Gabriela
.

Deși se află de peste 40 de ani în lumina reflectoarelor, Carmen Tănase are încă emoții când primește un rol și mărturisește că plânge când se uită la filmele în care joacă. Carmen Tănase a vorbit și despre unul dintre rolurile sale de suflet, care i-a marcat viața, respectiv Flacăra din telenovela „Inimă de țigan”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 62 de ani, a vorbit anul trecut, pentru revista VIVA!, despre unul dintre rolurile pe care le-a interpretat și cu care a cucerit publicul telespectator. Este vorba despre personajul Flacăra intepretat în telenovela 'Inimă de țigan', unde l-a avut ca partener pe celebrul actor Gheorrghe Visu. Recent, actrița a întărit ideea că Flacăra este rolul său de suflet.

22

Ce spune Carmen Tănase despre actorie și rolurile care o emoționează până la lacrimi

Au trecut mulți ani de când a jucat în telenovela Inimă de țigăn, dar Carmen Tănase se identifică cel mai mult din întreaga ei carieră cu rolul Flacăra. Actrița joacă acum în serialul Clanul de la Pro TV și recunoaște că se emoționează până la lacrimi când se uită la filmele în care joacă.

Mă tem de roluri tot timpul. Am emoții groaznice. Nu am avut deloc, mulți ani, iar de câțiva ani de zile, am emoții groaznice. Cred că de vină este bătrânețea.

Devii mai emotiv când îmbătrânești, plângi la filme, chestii de genul ăsta. Mi se întâmplă să plâng la filme când joc eu, mi se întâmplă des la o secvență din comedie, din serialul Regina' cred că era.

Nu mă mai văd pe mine, după atâția ani de zile, nu mă mai văd pe mine, mă uit ca la un actor', a dezvăluit Carmen Tănase pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok:„În loc să mă plimb la Monaco, aș putea să…’

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori’ / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei:'Fiul îmi cunoaște partenerul actual'

Personajul din telenovela Inimă de țigan', face și acum parte din viața lui Carmen Tănase. Actrița recunoaște că a intrat atât de bine în pielea personajului, încât și acum îi folosește replicile și jargoanele.

Nu am avut roluri în care nu m-am simțit bine, mi le apropii cumva, dar rolul care a contat cel mai mult și care mi-a marcat, practic, destinul actoricesc este Flacăra.

Nu o să plece niciodată Flacăra din mine, 4 ani am făcut corp comun și nu vreau să îi dau drumul. Îmi folosește foarte mult acest personaj, de foarte multe ori, încă folosesc cuvinte și jargoane de atunci', ne-a mai spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase recunoaște că lumea o strigă și acum Flacăra

Actrița și-a început activitatea profesională de tânără și a reușit să își construiască o carieră impresionantă în teatru. Ea a jucat în numeroase piese de teatru celebre și a fost apreciată pentru talentul său actoricesc.

Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani. Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare.

Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani. Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare.

El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut.

Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu. După aia, el a devenit o parte din mine și a rămas o parte din mine și-acum„, a declarat Carmen Tănase într-un interviu recent pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton