Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: ”L-am cunoscut personal pe incredibilul copil...”. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Tănase îl apreciază foarte mult pe 'puștiul minune' Rareș Prisăcariu, și este extrem de încântată că l-a cunoscut pe micuț la o gală de premiere. Ce a spus îndrăgita actriță despre celebrul băiețel și ce dezvăluiri a făcut despre viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, s-a declarat bucuroasă că l-a cunoscut pe Rareș Prisăcariu, unul dintre câștigătorii show-ului Românii au Talent.

car2-1car2-1

Citește și: Carmen Tănase a fost îndrăgostită de Al Pacino, dar nu i-a plăcut de el când l-a întâlnit la un eveniment: „A fost neatent și nu se poate să fii neatent când sunt eu pe acolo. Drept care…”

Citește și: Carmen Tănase s-a îndrăgostit de regretatul Victor Parhon datorită asemănării acestuia cu tatăl ei: „Era inteligent, cultivat, deștept. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari' / Fostul ei soț a murit acum 23 de ani

Citește și: De ce a încercat Adriana Irimescu multe alte joburi, deși știa de la 3 ani că vrea să fie actriță: „Nici acum nu sunt convinsă că asta e într-adevăr calea mea. Nu mă simt liberă în breasla mea şi după 30 de ani de meserie…” / EXCLUSIV

Citește și: Șerban Copoț, despre căsnicia cu soția lui, Roxana: „Când venea în vizită, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare. Am avut şi momente mai delicate, nu îmi plac isteriile…'. Cum le-a schimbat viața apariția copiilor / EXCLUSIV

Carmen Tănase a fost premiată la Gala Radar de Media

Carmen Tănase a primit un premiu la Gala Radar de Media, un eveniment care s-a desfășurat la Sala Luceafărul, în prezența mai multor personalități importante de la noi. Însă actrița a fost bucuroasă de contextul în care i s-a oferit distincția, dar și pentru faptul că l-a cunoscut pe Rareș Prisăcariu, puștiul de 8 ani care a câștigat sezonul 13 de la Românii au Talent.

'Vreau să vorbesc mai tare că poate aude și lumea de pe hol. Vreau să mulțumesc pentru acest premiu, care probabil este un obiect, sau o diplomă sau ceva. Dar, pentru mine, de fapt și de drept, premiul cu adevărat înseamnă contextul în care organizatorii s-au gândit să mă pună și care mă onorează, realmente. Și, mai este ceva.

În seara aceasta am mai primit un premiu pe lângă acesta și anume l-am cunoscut personal pe incredibilul copil, Rareș Prisăcariu, un viitor coleg, cu care sper din suflet să mai apuc să joc. Vă mulțumesc foarte mult.', a declarat Carmen Tănase la gala Radar de media de joi seară, care a avut loc la Sala Luceafărul din București.

Carmen Tănase s-a îndrăgostit de regretatul Victor Parhon datorită asemănării cu tatăl ei

Carmen Tănase spune că nu a deranjat-o niciodată diferența de vârstă dintre ea și regretatul critic de teatru. Victor Parhon era mai mare decât ea cu 17 ani, însă au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat și un fiu, Tudor. Actrița mărturisește că întotdeauna a căutat parteneri mai în vârstă și cu calități ca cele ale tatălui său. În regretatul ei soț, care era cultivat și foarte citit, a regăsit acest model.

„Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța. Ăștia de vârsta noastră, sunt mai puțini la minte. Băieții se dezvoltă mai greu. Pe bune acum, nu e niciun secret. Erau mai copilăroși, iar eu aveam nevoie de cineva la care să mă și uit cu admirație. Totdeauna am avut nevoie de chestia asta, să mă uit la cineva cu admirație.

Apoi mi-am dat seama că unul ca tata mai greu. Țucu s-a apropiat, bărbatul meu s-a apropiat. Era inteligent, era cultivat, era deștept. El s-a apropiat de taică-miu, că probabil de aia l-am și luat și am și decis să fac un copil cu el’, a declarat actrița în podcastul „Gând la gând cu Teo’.  

De ce a divorțat Carmen Tănase de Victor Parhon

Cu ceva timp în urmă, Carmen Tănase a explicat de ce a divorțat de Victor Parhon, după numai trei ani de căsnicie.

'Nu eu am decis să divorțez, noi am decis. A fost foarte bine așa. De ce nu am vrut eu să mă căsătoresc, în primul rând? Din instinct, pentru că nu știam, nu mai fusesem măritată. Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște „animale’ ciudate, de pradă, și în clipa în care prada este a dumneavoastră, este proprietate. Eu am văzut asta și am zis că eu nu o să fiu proprietatea nimănui.

Eu sunt de sine stătătoare și am zis că eu nu mă mărit. Dar totuși o să vină copilul. Așa și? Ce? Nu o să putem să stăm așa neoficializați sau care este problema? De ce hârtia valorează mai mult decât relația în sine?

Până la urmă, am cedat presiunilor familiei. Apoi, au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi.

Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am semnat niște hârtii și am plecat de gât. Am rămas împreună, noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie.

După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui.

Noi ne-am mutat împreună înainte de a se îmbolnăvi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatăl lui. Țucu, așa îi zic eu, venea la noi acasă, adică în casa în care mă mutasem. Noi nu am împărțit copilul că nu a fost cazul, noi eram împreună’, a declarat actrița, în podcastul lui Dorin Galben, din Republica Moldova.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton