Carmen Tănase, reacție dură către Robert Braia de la Insula iubirii, după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „Dacă fac așa cu un animal, pot face și cu un om același lucru. Aceste cruzimi îngrozitoare...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Tănase a avut o reacție dură către concurentul Robert Braia de la Insula iubirii, după ce acesta a povestit în emisiune că a aruncat pisicile iubitei de la balcon. Atât Carmen Tănase, cât și Mihai Trăistariu susțin că oamenii de genul acesta, care se comportă așa cu animalele, pot fi un pericol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mihai Trăistariu și Carmen Tănase sunt șocați de gestul lui Robert Braia de la Insula iubirii, acela de a arunca pisicile iubitei lui de la balcon, și îl consideră drept un act de cruzime. Actrița și cântărețul trag un semnal de alarmă cu privire la comportamentul tânărului și susțin că așa ceva este inacceptabil.

car2-1-1car2-1-1

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „N-am pățit nimic, nu am primit nicio amendă. Mi se pare inuman…'

Citește și: Robert Braia, de la Insula Iubirii, cercetat penal după ce i-a aruncat iubitei sale, Bianca Mitroi, pisicile de la balcon: „Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia”. Poliția s-a autosesizat după ce el a recunoscut totul în emisiune

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…”. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Carmen Tănase, reacție dură către Robert Braia de la Insula iubirii, după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon

Mihai Trăistariu și Carmen Tănase l-au pus la zid pe Robert Braia de la Insula iubirii, după ce acesta a povestit în emisiune ce gest cutremurător a făcut în trecut. Tânărul a aruncat pisicile iubitei lui de la balcon, după ce nu ar fi primit suficientă atenție din partea ei…

'Am văzut știrea aceasta ieri și am fost îngrozit de situație și de cât retard poate să existe pe un om în ziua de azi! Nu aș fi crezut că un om poate fi atât de retardat încât să arunce pisica iubitei de la balcon că era tot timpul o iubire prea mare între iubită și pisică. Orice om își iubește animalele, dar nu poți să consideri că iubirea de animal o depășește pe cea de om. Adică ce, era gelos pe pisică? Nu am auzit în viața mea așa ceva. Mi se pare groaznic ce a făcut.', a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Mihai Trăistariu: 'O persoană care nu iubește animalele, nu iubește nici oamenii'

Întrebat cum s-ar putea combate cruzimea animalelor, Trăistariu spune că oamenii s-au înrăit și că, atunci când o persoană e crudă cu un animal, e clar că așa se va comporta și cu un om, în opinia lui.

'Cum să combați cruzimea animalelor? Oamenii sunt foarte răi! Mă mir că e într-o emisiune ca Insula iubirii trebuie să dovedești iubire și el arată o opusul. Nu are ce căuta în acest show tv! Trebuia dat afară, instantaneu. O persoană care nu iubește animalele, nu iubește nici oamenii. Asta e dovedit. Deci, trebuia scos afară în secunda doi. Un om care urăște animalele urăște și oamenii, în egală măsură. Deci, acolo doar pentru reclamă. El trebuie dat afară automat', a mai declarat Mihai Trăistariu.

Carmen Tănase: 'Legea ar trebui să facă ceva împotriva acestor persoane'

Carmen Tănase susține că ea s-a mirat când a văzut inițial știrea că Robert Braia ar avea dosar penal. Celebra actriță susține că în România oamenii nu se comportă cu animalele ca și cu niște ființe.

'În mod normal, legea ar trebui să facă ceva împortiva acestor persoane, pentru că există o lege. Dacă legea nu face nimic, noi ce putem să facem? Că nu putem să-i luăm capul. Am văzut știrea, am tot primit-o astăzi. Nici nu m-am așteptat… Eu am primit de dimineață că are dosar penal. Eu m-am mirat că are dosar penal, pentru că știu că nu se întâmplă nimic. Fiindcă nu avem educația necesară. Pentru români, în principiu, cu mici excepții, animalele nu sunt ființe. Oamenii nu se comportă cu ele ca și cu ființe. Asta văd eu în fiecare zi, că doar cu asta mă ocup.', a declarat Carmen Tănase, pentru viva.ro.

Carmen Tănase: 'Nu aveam niciun fel de așteptare'

Carmen Tănase susține că ea nu avea niciun fel de așteptare din partea autorităților, care nu i-ar fi făcut nimic, în final, lui Robert Braia, după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon.

'Nu aveam niciun fel de așteptare. Apoi, am văzut că de fapt nu i s-a întâmplat nimic și nici nu o să i se întâmple nimic și nici altuia care o să facă așa ceva. Până ce poporul acesta nu va căpăta un pic de educație în această privință, nu se va întâmpla absolut nimic. Vom asiata în continuare la aceste cruzimi îngrozitoare! Ăștia-s oameni care, dacă fac așa cu un animal, care este o ființă, pot face oricând, și cu un om, același lucru. Asta nu se înțelege, măcar de către legiuitori! Că sunt potențiale pericole. Pentru mine nu este o surpriză. Mă aștept la orice în România, să se întâmple. Din păcate!', a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase: 'Băiatul are probleme la bibilică'

Totodată, Carmen Tănase spune că nu înțelege cum iubita lui Robert Braia a continuat să meargă alături de el la Iunsula iubirii, după gestul bărbatului.

'Am înțeles că fata aceea știa și totuși s-a mai dus cu el la Insula Iubirii. Pentru mine este de neînțeles', a mai declarat Carmen Tănase, pentru viva.ro.

'Băiatul are probleme la bibilică. El pare așa un băiat bun, dar el este 'vai de capul lui', un frustrat! Cum să te răzbuni pe două pisici că nu primești atenție? Ferească Dumnezeu! Ai probleme mari, băiețelule!', a încheiat actrița Carmen Tănase.

Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon

Dezvăluirile făcute de Robert Braia în timpul emisiunii Insula Iubirii au șocat telespectatorii și, în consecință, autoritățile doljene s-au autosesizat și au deschis o anchetă penală pentru abuz asupra animalelor.

Recent, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției, unde i s-au luat declarații cu privire la acest incident. Cazul s-ar fi lămurit, astfel că autoritățile nu vor continua cercetările. Robert Braia nu s-a ales cu amendă, ci doar cu reacții critice în mediul online.

„Eu am impresia că voi nu faceți diferența dintre ceea ce se întâmplă la o emisiune și viața mea privată. Astăzi am fost chemat la poliția animalelor să dau niște declarații. Mi se pare absolut incredibil și inuman până unde s-a ajuns cu această poveste cu motanii. Ce se întâmplă în emisiune este un show și viața mea privată este viața mea privată, și eu răspund de ceea ce fac în viața privată. La fel ca orice alt cetățean, am și eu dreptul la apărare și vreau să îmi spun punctul de vedere.

Am primit foarte mult bullying de la iubitorii de animale, aceștia acuzându-mă pe mine de niște lucruri pe care nici măcar nu le-au verificat. Vă las aici (n.r. în video) câteva exemple. De asemenea, presa a pus paie pe foc cu niște declarații cel puțin incriminatorii și neadevărate la adresa mea. Evident că poliția animalelor m-a lăsat în pace și au înțeles și ei că nu am făcut rău niciunui animăluț. Și, evident, nu am primit nicio amendă.

Vă mulțumesc mult celor care ați fost alături de mine în aceste momente grele prin care trec. Voi vorbi pe larg despre acest subiect și despre experiențele pe care le-am trăit la Insula Iubirii într-un podcast’, a declarat Robert Braia pe TikTok, concurent la Insula Iubirii.

Foto: Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton