Carmen Tănase și-a injectat acid hialuronic pentru a-și estompa ridurile, după ce a slăbit 10 kilograme. Cum arată acum, la 63 de ani: „Știi ce frică mi-a fost? A ieșit extraordinar”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Carmen Tănase după ce a apelat la procedurile estetice. Are 63 de ani și o carieră longevivă, demnă de lăudat, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Rar vorbește despre viața ei privată și alegerile pe care le face, însă recent nu a mai ezitat și a dezvăluit că și-a făcut o serie de proceduri estetice, asta după ce a slăbit 10 kilograme cu ajutorul dietei scandinave! Iată cum arată acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Carmen Tănase pare că a găsit elixirul tinereții, asta fiindcă are 63 de ani, dar nimeni nu-i dă această vârstă la cât de bine arată. Totuși, unele riduri s-au mai accentuat cu trecerea anilor, dar mai ales după ce a slăbit 10 kilograme, astfel că actrița a decis să treacă pragul medicului estetician de data aceasta.

whatsapp-image-2024-07-16-at-11.36.26whatsapp-image-2024-07-16-at-11.36.26

Citește și: Cum a slăbit Carmen Tănase 10 kilograme în doar trei luni și cum se simte acum: „Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni..”

Citește și: De ce a ales Carmen Tănase facă un copil, dar nu și-a dorit să se căsătorească: „În familie eram oaia neagră, am vrut să fiu un om liber”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Cum arată Carmen Tănase după ce a apelat la procedurile estetice

Multe vedete apelează la numeroase oprerații estetice de la vârste fragede, iar Carmen Tănase a mărturisit de mai multe ori că nu este adepta acestor lucruri atât timp cât arăți bine și nu se văd semnele bătrâneții. Nu îi place când vede femei care seamănă între ele din cauza intervențiilor estetice, astfel că a fost convinsă că vrea o schimbare minoră, doar în ceea ce ține de ridurile apărute pe față. Mai concret, în urmă cu două săptămâni a mers și la estetician și și-a injectat acid hialuronic în zonele în care avea riduri mai accentuate pe urma procesului de slăbit.

Da, am făcut proceduri estetice, știi ce frică mi-a fost? Am făcut la ridurile marionetă. Mi-a făcut 4-5 înțepături. Mi-a fost frică și a ieșit extraordinar. Eu am zis că nu înțeleg persoanele care se schimbă sau arată la fel. Dacă ai ceva și te deranjează, îți faci, normal.', a povestit Carmen Tănase în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Carmen Tănase: „Îmi era rușine. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac'

Carmen Tănase a vrut o schimbare semnificativă nu doar când vine vorba despre ridurile de pe față, ci și când vorbim despre siluetă. Nu se mai simțea deloc bine din cauza kilogramelor în plus și chiar dacă fanii nu au observat, ea susține că nu o mai încăpeau hainele, dar și că o durea spatele. Nu a stat pe gânduri, s-a documentat foarte bine și a ales dieta scandinavă, care a dat rezultate într-un timp scurt pentru ea.

Am slăbit 10 kilograme, e prima dată când și ține. E o dietă scandinavă. E cea mai bună, cea mai eficientă, nu mă mai simțeam eu bine. Mă durea spatele. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, îmi era rușine. (…) Slăbești foarte OK. E o dietă care, în anumite țări scandinave, e asigurată de casa de asigurări. Are studii în spate.', a mai spus Carmen Tănase.

Ce spune Carmen Tănase despre dieta cu care a slăbit 10 kilograme

Carmen Tănase nu a ezitat și a vorbit pe larg despre dieta scandinavă cu care a slăbit 10 kilograme în trei luni. A spus clar, că pe lângă numeroase diete încercate, acesta a dat randament și i-a adus un rezultat frumos și armonios. Înainte de a începe însă, s-a documentat foarte bine despre ea și a descoperit că este una creată de medici, cu studii în spate, astfel că o recomandă tuturor.

Aproape 10 kilograme în maximum 3 luni, cam așa. Inițial au fost 8 și ceva, dar după aceea am mai dat jos, nu am ținut dieta așa de strict, adică eu am mai adăugat o salată, o roșie, dar este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici.

E foarte simplu să nu trișezi, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune„, a declarat Carmen Tănase pentru unica.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton