"A fost o depresie, șocul a fost mare". Carmen Trandafir, marcată profund de moartea Mihaelei Runceanu, pe care o iubea ca pe o mamă

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Trandafir, marcată profund de moartea Mihaelei Runceanu, pe care o iubea ca pe o mamă. Carmen Trandafir rămâne una dintre artistele emblematice pentru muzica ușoară românească. Ea a fost eleva regretatei Mihaela Runceanu, la Școala de Artă, iar vestea morții premature a profesoarei sale a lăsat urme adânci în sufletul lui Carmen Trandafir. Cântăreața a povestit despre șocul pe care l-a suferit la acea vreme, dar și de despre viața pe care o duce în prezent, alături de soțul ei, Emil Grădinescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Trandafir, marcată profund de moartea Mihaelei Runceanu, pe care o iubea ca pe o mamă. Carmen Trandafir, 48 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară, bucurând ani la rând sufletul miilor de români. Carmen Trandafir a manifestat încă de la vârsta de 13 ani pasiunea pentru muzică, când a devenit și eleva regretatei Mihaela Runceanu. Moartea artistei și a progesoarei sale de canto a lăsat un gol imens în sufletul lui Carmen Trandafir, care o privea ca pe o mamă. Cântăreața a recunoscut, recent, că acela a fost cel mai traumatizant moment al carierei sale.

img-60img-60

Carmen Trandafir, marcată profund de moartea Mihaelei Runceanu, pe care o iubea ca pe o mamă

Carmen Trandafir a vorbit recent despre începuturile carierei sale, la vârsta de 13 ani, la Școala de Artă, sub îndrumarea Mihaelei Runceanu. Cântăreața a fost deosebit de afectată, atunci când profesoara ei și marea artistă Mihaela Runceanu, și-a găsit tragicul sfârșit la vârsta de 34 de ani. Adolescenta Carmen Trandafir se atașase de ea ca de o mamă, iar vestea morții acesteia a copleșit-o.

Citește și: Ce relație a avut Cătălin Crișan cu Mihaela Runceanu: „Amintirile mă răscolesc”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Mihaela Runceanu înainte de a fi ucisă, acum 32 de ani: „A avut un presentiment'

Dureros a fost când a murit Mihaela Runceanu. Ne-a marcat mult pe toți. A fost o depresie, o cădere, tot ce vrei. Ne-am închis toți și a fost dureros, greu. Era o femeie extrem de dură, strictă, când intra în clasă se lumina totul, tot timpul era aranjată la ore. Artista de pe scenă era și în clasă, dar în afara clasei era o mamă, o prietenă, mergeam și la ea acasă, ne invita tocmai ca să se creeze legătura.

Pentru că ea era strictă, dură, trebuia să o descoperim și dincolo de statutul ei de profesoară și ne invita mult pe acasă, tocmai de aceea ne-am atașat mult ca de o mamă și am și suferit la pierderea ei. Șocul a fost mare.” a mărturisit Carmen Trandafir pentru Impact.ro.

Mihaela Runceanu a făcut o excepție pentru Carmen Trandafir

Carmen Trandafir a relatat că deși era prea tânără pentru a deveni eleva Școlii de Artă, Mihaela Runceanu a fost impresionată de talentul ei, așa că i-a permis să participe la cursuri.

Citește și: Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Prin ce greutăți a trecut: „Sigur nu ajungeam aici, dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă, după 15 de ani de relație: „Sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei'

„Sora mea era eleva ei, mi-am dorit și eu foarte mult, dar nu aveam vârsta potrivită. I-a spus: am o soră, care cântă și își dorește. M-a ascultat, m-a plăcut foarte mult și a zis: nu pot deocamdată, oficial, să fii în catalogul clasei, dar ești eleva mea, ești aici la clasă, dar nu vei fi oficial. Și nu am mai apucat să devin și oficial, adică un an am rezistat, pentru că s-a dus ea. Apoi a venit Viorela Filip în loc și apoi Bianca Ionescu Balu și am putut termina școala în condiții legale.”, a declarat Carmen Trandafir.

Ce i-a spus soțul lui Carmen Trandafir, când a întâlnit-o prima dată

După o carieră de succes, Carmen Trandafir s-a căsătorit cu artistul Emil Grădinescu și, împreună, au un copil. Artista a mărturisit că partenerul ei a fost mai timid în privința mariajului, așa că ea a fost cea care a inițiat căsătoria. Trandafir a spus și ce anume i-a spus viitorul ei soț, atunci când a întâlnit-o prima dată.

„Când facem și noi actele alea?' Și a trebuit să-l întreb de trei ori până m-am prins despre ce acte e vorba. Cred că a fost și un pic timid la faza asta. Așa e el și de asta e cu mine și sunt cu el. Ne-am găsit într-un fel și îmi place așa cum e. El când m-a întâlnit prima dată mi-a zis: „Îmi plac foarte mult piesele tale'. Serios? Dă-mi exemplu o piesă, te rog! Spune-mi numele unei piese!

Și a zis: „Bine, îmi plac foarte mult picioarele tale!' Dar eu sunt sinceră, nu prea îl vedeam la televizor, dar îl ascultam și eram fan Emil Grădinescu și Vlad Enăchescu – cuplu. Nu mă așteptam vreodată să ajung să-l cunosc și, mai mult de atât, să avem un copil împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton