Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: "Te iubesc, prima mea minune..."

.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. În data de 8 mai, Carmina Vârciu a împlinit 21 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, tânara a primit zeci de mesaje și cadouri din partea celor apropiați. Iată ce urare i-a făcut Liviu Vârciu, tatăl ei, pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, în data de 8 mai, Carmina Vârciu a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Liviu Vârciu a postat două fotografii cu fiica lui cea mare. În una dintre ele aceasta ține un buchet de lalele în brațe, iar în cea de-a doua are baloane cu vârsta ei.

a2-1024×683-1a2-1024×683-1

De asemenea, carismaticul prezentator i-a făcut și o urare Carminei. „LA MULTI ANI FETITA LUI TATI!!! TE IUBESC PRIMA MEA MINUNE!', a scris el la ultima sa postare.

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…’

Citește și: „Sunt singură din toate punctele de vedere…'. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Ruby, dezvăluire neașteptată la vederea lui chef Alexandru Comerzan: „Îl știu! Am…

Citește și: De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine. Ce probleme de sănătate are

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani

Totodată, și mama tineri, prima soție a lui Liviu Vârciu, a avut un mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Mai exact, Ami Teiceanu i-a urat toate cele bune și i-a mai spus, încă o dată, cât te mult o iubește.

„La mulți ani cu sănătate și să ai parte de tot ce îți dorești de la viață !!! Te iubesc puiul meu mare', a zis ea, iar fata i-a răspuns: „mulțumesc mama. Te iubesc'.

Și tânara a postat mai multe imagini de la ziua sa de naștere. Pentru ziua sa, aceasta a ales să îmbrace o ținută chic, care i-a pus silueta în valoare. De asemenea, aceasta a transmis și un mesaj pentru cei care o urmăresc.

„21. Sunt fericită. Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase. Vă îmbrățișez pe toți. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit Dumnezeu până acum și de ce îmi va mai dărui de acum încolo', a scris pe Instagram Carmina.

Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar

Carmina Vârciu nu s-a ferit până acum să vorbească deschis despre încercările vieții în Capitală, dar și despre relația pe care o are cu prezentatorul TV. Potrivit spuselor acesteia, Liviu Vârciu este tot mai absent din viața ei, situație care o afectează puternic.

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu’, a declarat Carmina, la Antena Stars.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton