Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la 83 de ani: "Ne va fi foarte dor de ea"

 Oana Pantazi
.

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la vârsta de 83 de ani. „Mama Jovi”, cum era supranumită, s-a stins din viață la Monmouth Medical Center, Long Branch, New Jersey, iar cauza decesului nu a fost dezvăluită. Tristul anunț a fost făcut de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fondatoare a fan clubului trupei Bon Jovi și extrem de implicată în cariera fiului său, Carol Bongiovi s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, iar vestea a fost dată de familie, care nu a dat însă informații despre cauza decesului.

158120132_188077736448958_5294853024674641227_n158120132_188077736448958_5294853024674641227_n

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la 83 de ani

Zeci de vedete din lumea artistică i-au trimis mesaje de condoleanțe lui Jon Bon Jovi după anunțul morții mamei sale. „Mama noastră a fost o forţă de luat în considerare; spiritul şi atitudinea ei au modelat această familie. Ne va fi foarte dor de ea”, a transmis artistul în vârstă de 62 de ani.

Carol Bongiovi a avut un rol important în cariera muzicală a fiului său, fiind, de altfel, și fondatoarea fan clubului care-i poartă numele. Mama starului a apărut, de altfel, și într-unul dintre videoclipurile fiului său, la fel ca soţul, John Bongiovi Sr. În videoclipul „Story of Love' (2021), rockerul a cântat în faţa unei fotografii alb-negru imense ce-i înfățișa pe părinții săi, referindu-se la relația lor longevivă, chiar dacă a făcut aluzie și la propria sa legătură de lungă durată cu iubita sa din liceu, Dorothea Bongiovi.

Citește și: Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță de 4 zile la Eforie Nord, cu soțul și fiul lor: „Avem buget restrâns'. Imagini cu ei, de pe plajă

Citește și: Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică'

„Ceea ce am primit de la părinţii mei a fost capacitatea de a transforma visul în realitate. Chiar dacă nu erai cu adevărat bun în meseria ta, dacă credeai că eşti, puteai lucra la ea. Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că acesta a fost un mare dar pe care l-am primit de la părinţii mei. Ei au crezut cu adevărat în mantra lui John Kennedy de a merge pe Lună. ‘Da, sigur că poţi ajunge pe Lună. Doar du-te, Johnny’. Şi acolo m-am dus”, spunea Bon Jovi pentru Big Issue, în 2020. 

Carol Bongiovi și-a încurajat fiul să cânte

Carol Sharkey s-a născut şi a crescut în Erie, Pennsylvania, iar ulterior s-a înrolat la Pușcașii Marini, unde și-a cunoscut și soțul. După ce Carol și Jon Bonjovi Sr. au fost eliberaţi din Marină, s-au mutat în Sayreville (New Jersey) unde, în 1962, s-a născut fiul lor, Jon. Carol mai are doi copii, Anthony şi Matthew, şi opt nepoţi.

Așadar, Jon Bon Jovi, unul dintre cei mai faimoși rockeri ai planetei, este probabil printre puținii care se pot lăuda că au doi părinți pușcași marini. În pofida faptului că nu a avut legături cu lumea muzicii, Carol s-a implicat puternic în cariera fiului ei, căruia i-a ghidat primii pași în lumea muzicii.

Conform biografiei lui Jon Bon Jovi, Carol l-a încurajat pe Jon să cânte şi „se aşeza cu fiul ei mai mare în faţa unei oglinzi de mari dimensiuni (unde) se distrau împreună privindu-se interpretând cântece”. Când avea doar 7 ani, Carol a fost cea care i-a dăruit o chitară acustică şi l-a îndemnat să înveţe să cânte la ea, cu toate că abia în adolescenţă a început să se apuce serios de muzică.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton