Carol, fiul Magdei Catone, a fost mereu un copil rebel: "Nu ascult sfaturi, fac ce vreau". Reacția părinților când le-a spus că vrea să fie actor

 Dumba Gabriela
.

Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, spune că a fost mereu un copil rebel, care nu a ținut cont de nimeni și nimic atunci când și-a dorit ceva. Carol Ionescu dezvăluie că părinții nu l-au susținut atunci când i-a anunțat că vrea și el să fie actor, dar nu i-a păsat câtuși de puțin pentru că a făcut doar ce a vrut el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carol este copilul pe care Magda Catone și l-a dorit enorm și timp de 13 ani a făcut tratamente costisitoare și dureroase pentru a-l aduce pe lume. Nici un sacrificiu nu a mai contat atunci când și-a ținut în brațe copilul, iar acum este o mamă cum nu se poate mai mândră, mai ales că acesta îi calcă pe urme și iubește actoria.

carol-ionescu-si-iubitacarol-ionescu-si-iubita

Carol Ionescu, un copil rebel care nu a ascultat niciodată sfaturile părinților

Șerban Ionescu a murit în urmă cu 12 ani, când Carol era un adolescent în căutarea drumului în viață. Știa, însă, de mai devreme ce voia să se facă atunci când va fi mare, chiar dacă părinții săi, actori consacrați, nu erau de acord cu alegerea lui.

Întrebat dacă părinții l-au susținut în drumul său profesional, Carol Ionescu răspunde cu sinceritate:

În mod evident nu, cum pățesc toți copiii. Tot am făcut ce am vrut deci, părinți, nu merge asta: nu, fă ce zic eu, nu ce vrei tu! Pentru că inevitabil copiii vor face cum vor ei. Mama nu mi-a dat sfaturi, nu ascult sfaturi, fac ce vreau, dar da, nu au fost de acord la început. După aceea au văzut că merge și nu au mai zis nimic. Au fost amabili.

Nu o să ies niciodată din umbra părinților. E răcoare și îmi place. Și am umbra mea de care să îmi văd, umbra lor e complementară. Îmi iubesc părinții și sunt mândru că le sunt fiu și nu o să vreau niciodată să mă lepăd de ei„, a declarat Carol Ionescu într-un interviu acordat playtech.ro.

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…’

Citește și: Ce s-a întâmplat când Laurette și-a cunoscut tatăl pentru prima dată, în 2010: „Am rămas șocată, nu-l mai văzusem niciodată. Mi-aș fi dorit…’. Nu l-a mai văzut de atunci

Magda Catone este foarte mândră de fiul său

Magda Catone a anunțat în nenumărate rânduri că fiul lor nu încearcă să profite de numele regretatului actor Șerban Ionescu, tocmai din dorința de a nu fi cumva considerat copilul mamei sau al tatălui. 

Magda Catone își dorește ca fiul ei să învețe cât mai multe despre actorie și este o mamă mândră, care vorbește întotdeauna cu zâmbetul pe buze despre relația pe care aceasta o are cu fiul ei, spunând că cei doi au o relație extrem de deschisă și sinceră, așa cum unele persoane își doresc să aibă.

Numele tânărului artist a fost pe afişele mai multor spectacole, precum „A douăsprezecea noapte’, „Romeo şi Julieta’, „Tartuffe sau impostorul’, „Visul unei nopţi de vară’, „Amadeus’, „O scrisoare pierdută’, „Titanic Vals’ sau „Hamlet’. În prezent, Carol Ionescu interpretează un personaj cheie în filmul Klaus&Barroso.

Acum ceva timp, Carol Ionescu și-a reamintit cum a reacționat tatăl său când a aflat că nu vrea să se facă nici arhitect, nici veterinar, așa cum îi indicase el, ci actor.

Am vorbit cu tata, nu neapărat despre profesia de actor. Am vorbit cu el, la 14 ani, și mi-a spus să mă fac arhitect sau veterinar. Nici eu nu știam pe atunci că vreau să mă fac actor. Am vorbit cu un an înainte să moară și i-am spus că m-am apucat de teatru într-o trupă de teatru de liceu și mi-a spus ceva succint, de tipul ‘Bravo!’.

Primise niște ecouri, cred, de la Horațiu Mălăele, fiindcă am jucat în pelicula acestuia, „Funeralii fericite’. Nu au fost vorbe mari, n-au venit cei trei magi și i-au spus că acesta e copilul promis, care trebuie să facă actorie. Dar, nu mi-a dat sfaturi! Și tata și mama mi-au spus să nu fac meseria asta!„, a dezvăluit Carol Ionescu acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton