„Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb!" Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

.

Are o carieră fabuloasă în cinematografie, dar e înainte de toate mamă. Magda Catone împlinește, astăzi, 24 octombrie, 66 de ani. Carol, fiul pe care cunoscută actriță îl are din mariajul cu Șerban Ionescu, o caracterizează într-un mesaj de suflet. El spune ce îi datorează celebrei sale mame și cum ar fi fost drumul lui dacă ea nu ar fi existat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Carol face câteva mărturisiri despre relația frumoasă pe care o au și despre iubirea ce i-o poartă. Își alege cu grijă vorbele, iar emoția izvorăște din fiecare cuvânt. Magda Catone l-a adus pe lume pe Carol atunci când se aștepta mai puțin, după 13 ani de tratamente și numeroase pierderi. Atunci, actrița a simțit că Dumnezeu și-a întors fața către ea.

magda catone 18magda catone 18

Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

Își poartă în amintiri tatăl, pe marele Șerban Ionescu, dar e fericit că are lângă el o mamă cum puține sunt. Carol Ionescu îi închină celei care i-a dat viață un mesaj emoționant, astăzi, când actrița se aniversează.

„Azi e ziua mamei mele Magda Catone. O femeie cât mai multe femei la un loc, nu doar una. Nu m-am gândit la un număr precis, dar face cât foarte multe femei la un loc pentru că n-are cum să aibă atâtea calități doar o singură femeie. M-a crescut cu dragoste și a susținut și o carieră între timp. Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb. În ultima poză manifestarea umorului ei profund îl face pe tata să se înece cu mâncare. Te iube8 dragă mamă, aici în public, pe internet', a scris Carol Ionescu pe o rețea de socializare.

Magda Catone a făcut multe tratamente ca să îl aibă pe Carol, fiul ei

Magda Catone consideră o minune venirea fiului ei pe lume. Vedeta a făcut timp de 13 ani tratamente ca să îl aibă. Până atunci pierduse mai multe sarcini și visul ei întârzia să devină realitate.

„Mai bine de 13 am făcut tratament, am încercat să țin sarcina. La mine anomalia era faptul că rămâneam însărcinată, dar nu reușeam să o duc la bun sfârșit. Când a fost să se nască fiul meu, Carol, consider că Dumnezeu a făcut o minune și mi-a arătat din nou cât de mult mă iubește și cum trebuie să prețuiesc lucru ăsta. Îmi pare rău că nu am mai mulți copii, cum e Carol sau cum mi-ar fi dat Dumnezeu, pentru că a avea copii înseamnă a-ți spori bogăția', spunea Magda Catone pentru Unica.

Citește și: Ce meniu au avut la nuntă Larisa Udilă și Alexandru Ogică. Burgerii de la Mc Donalds au uimit invitații

Citește și: Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „De bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei”. Cum se menține în formă, după ce a slăbit / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Michaela Prosan pasiunea pentru actorie: „Curiozitatea m-a împins să fac multe lucruri, iar întâlnirea cu actoria nu a fost întâmplătoare. E o meserie cu și despre oameni. Mă fascinează…” / EXCLUSIV

Citește și: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”. Teo Trandafir, cu umor despre decizia lui David Popovici de a nu conduce mașinile primite de la Țiriac

Citește și: Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia cu picioarele pe lojă: 'Era o petrecere boss! A fost într-un alt context…' / Ulterior, a șters imaginea

Magda Catone susține că fiul ei, Carol, seamănă foarte mult cu Șerban Ionescu

Actrița are convingerea că fiul ei, Carol, pe care îl adoră, seamănă foarte mult cu celebrul lui tată, Șerban Ionescu.

„Are o zveltețe care este potrivită cu alura, statura lui Șerban. E ca un Prinț, demn tot timpul, fără efort. De multe ori, mai acum câțiva ani, mi se părea că e bucățică cu mine, că îmi seamănă foarte mult. Acum sunt anii când își spune cuvântul bărbăția. Probabil că mâine-poimâine o să se și însoare, ceea ce e potrivit cu vârsta. Seamănă tot mai mult cu Șerban, foarte mulți prieteni fac această remarcă: ‘Cât de mult seamănă cu tatăl lui!', povestește actrița Magda Catone despre fiul ei.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton