Casa lui Marius Moise de la Insula Iubirii a fost spartă de hoți: ”Au căutat bani. A auzit lumea prin sat că plec de acasă. Mi-au furat și...”

 Calin Maria Bianca
.

Casa lui Marius Moise de la Insula Iubirii a fost spartă de hoți. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marius Moise și Bianca Giurcă au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au atras atenția asupra lor, iar concurenta nu s-a sfiit și deseori s-a lăudat cu vila iubitul ei. Ba mai mult, și el a făcut aceste lucruri, fără a gândi vreun moment ce ar putea urma când se află că o duce atât de bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Despre Bianca Giurcă și Marius Moise s-a vorbit mult timp, inclusiv după terminarea filmărilor, asta deoarece amândoi și-au greșit foarte mult în cadrul emisiunii, astfel că mulți fani așteaptă să vadă dacă mai există vreo șansă de împăcare între ei. Au plecat separat de la Bonfire, însă și-au mințit familiile că sunt împreună, tocmai pentru a nu le strica sărbătorile de iarnă.

insula5-8insula5-8

Citește și: Schimbările din viața cuplurilor de la Insula Iubirii, sezonul 7, la 6 luni de la terminarea filmărilor / Cine s-a despărțit, dar și cine a mai dat o șansă relației

Citește și: Au rămas sau nu împreună Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii? Ce s-a aflat despre cei doi concurenți

Citește și: Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1: „Nu seamănă deloc cu nimic din ce am făcut până acum'. Ce relație are actrița cu fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: „Atât ea, cât și soțul ei…”

Casa lui Marius Moise de la Insula Iubirii a fost spartă de hoți

Cei doi și-au jucat bine rolul, așa că pentru a nu da nimic de înțeles au plecat împreună cu cuplul Claudia-Bogdan la ispita Ahmad de la Insula Iubirii. Se pregăteau pentru o seară plină de distracție, însă în timp ce ei profitau de party, casa lui era spartă de hoți. Marius Moise nu știe nici în aceste momente cine a vrut să-i facă rău, însă cert este că bănuiește oamenii din sat, care l-au auzit că pleacă de acasă.

Mi-au spart casa după 30 decembrie. Am fost cu Bogdan, Claudia și cu Bianca am fost până în Ploiești și cred că înainte să plec m-a auzit lumea pe aici, prin sat, m-a auzit că plec și până ne-am întors noi seara pe la 23:30-00:00, mi-au spart casa'a spus Marius Moise, pe TikTok.

Ce i-au furat hoții din casă

Marius Moise nu a mers mai departe la Poliție pentru a afla ce s-a întâmplat, asta deoarece i-au fost furate doar câteva ceasuri de valoare și nimic mai mult. Concurentul de la Insula Iubirii susține că hoții au căutat bani și este recunoscător că nu i-au distrus casa. Acesta se aștepta ca totul să fie spart, de la mobilă, televizoare, băi și așa mai departe, astfel că surpriza a fost mare când a văzut totul intact.

Am pus niște filmulețe de atunci pe Instagram. Mi-au furat niște ceasuri, nu mare lucru. Sunt recunoscător că nu mi-au spart pe aici, că nu au intrat să facă jaf sau că ar fi putut să spargă televizoare, eu știu…blaturi, pe aici, pe la băi. Doar au căutat bani și cam atât. Erau ceasuri de valoare, nu erau de o valoare extraordinară'a mai spus fostul concurent de la Insula Iubirii, într-un live, pe TikTok.

Bianca și Marius au încercat să se împace, însă fără succes

Ei bine, dacă între Bianca și Marius mai exista șansa unei împăcări, mai ales după ce el i-a mărturisit că încă o iubește la ultimul Bonfire, când era sub influența alcoolului în vila fetelor, se pare că încercarea lor de a forma un cuplu a fost în zadar. Cei doi au ales să facă sărbătorile împreună, asta ca să nu își rănească familiile, imediat la întoarcerea în țară, însă la puțin timp după sărbători, Bianca Giurcă s-a mutat în București. Nu, nu definitiv, fiindcă nu a putut sta departe de Marius și la doar câteva luni mai târziu, ea s-a mutat iar la el, însă, nici atunci lucrurile n-au mers. În continuare, cei doi sunt despărțiți, însă au rămas în relații de prietenie.

Eu nu cred că în 35 de ani am iubit pe cineva mai mult decât am iubit-o pe Bianca! Şi o iubesc şi acum, dar da, lucrurile nu mai sunt ok între noi. Nefiind potriviţi, ne-am făcut rău unul altuia fără să vrem. Ea îşi doreşte nişte lucruri, eu poate am alte lucruri de oferit!. (…) În astea şase luni, ea a stat 4-5 luni în Bucureşti, iar în ultima lună a stat aici cu mine, am încercat să ne dăm o şansă, însă nu mai poate fi nimic între noi. Sunt prea multe reproşuri', a dezvăluit Marius la bonfire-ul final.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton