Casa Sorinei Guță a fost spartă în toiul nopții: "Au venit trei cu pumnale..."

 Raiciu Adriana
.

Casa Sorinei Guță a fost spartă în toiul nopții. Sorina Guță trece prin momente dificile, după ce casa ei a fost spartă în toiul nopții. Atacatorii au agresat chiar și două persoane din casa în care locuiește manelista. Iată cum s-a petrecut totul, dar și ce spune despre vinovați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ultima perioadă nu a fost una deloc bună pentru Sorina Guță, fosta soție a lui Nicolae Guță. Aceasta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Plămânii i-au fost grav afectați și a fost la un pas să moară.

222-1222-1

După ce a reușit să-și mai revină din punct de vedere medical, Sorina s-a confruntat cu o altă problemă. A fost jefuită, aseară, în jurul orei 2.00 dimineața. Iată cum s-a petrecut totul, dar și ce spune fosta soție a manelistului despre atacatori.

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea:'Se zbate între viață și moarte'

Citește și: Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a decis instanța

Citește și: Robert Buzescu, fost concurent de la Mireasa, implicat într-un accident rutier.Cum se simte acum, după ce a fost transportat la spital

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă:'Te iubesc infinit'

Casa Sorinei Guță a fost spartă în toiul nopții

Sorina Guță a trecut prin momente cumplite, seara trecută, atunci când trei bărbați au intrat peste ea în casă. Aceștia erau înărmați cu pumnale și i-au bătut pe nepotul și cumnatul manelistei.

„Ieri l-au chemat la mall și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotulmeu. (…)

Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă',   a povestit fosta soție a lui Nicolae Guță, la un post de televiziune. 

Totodată, Sorina Guță a mai adăugat faptul că a anunțat Poliția, însă este convinsă că nu o să se întâmple nimic și vinovații nu vor fi pedepsiți.

„Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. (…) A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit.  Să știți că fug din casă! (…) Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. (…) Sunt dovezi și martori. (…)  Poliția din Timișoara e corupută. (…) Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni', a mai dezvăluit Sorina Guță în aceeași emisiune TV. 

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton