Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV - Câți bani câștigă

 Radulescu Ruxandra
.

Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV – Câți bani câștigă. Alina Ceușan a evoluat, de-a lungul carierei, dintr-o influenceriță într-o adevărată vedetă, cunoscută și de publicul larg. După ce a participat la Asia Express, alături de buna prietenă, Carmen Grebenișan, Alina Ceușan va prezenta show-ul Love Island, noua emisiune de la PRO TV. Iată ce câștiguri are vedeta din televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV – Câți bani câștigă. Alina Ceușan este prezentatoarea a celui mai nou show de pe PRO TV, „Love Island”. Vedeta are în spate o carieră solidă, în mediul online, fiind printre primele personalități din social-media. În urmă cu câțiva ani și-a făcut și debutul în televiziune, prin participarea la emisiunea Asia Express, alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan. Acum, Alina Ceușan urmează să prezinte Love Island, noul show de pe PRO TV. Vedeta a vorbit despre câștigurile pe care le face din televiziune.

alina-ceusan-e1669801100973alina-ceusan-e1669801100973

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan s-a născut pe data de 1 iunie 1992, are 31 de ani, este zodia Gemeni și are părul blond. Tânăra locuiește în orașul Cluj-Napoca, într-o casă superbă, în pădure, în ea s-a născut la Târgul Mureș, acolo unde locuiește familia sa.

Alina Ceușan este căsătorită cu soțul ei, Raul Tișa. Marele eveniment a avut loc în vara lui 2019, iar influencerița a purtat numai puțin de trei rochii la nuntă. La aceasta a participat și cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenișan. Un an mai târziu, în septembrie 2020, a venit pe lume și fiul lor, pe care l-au numit Rock.

„12 ore de travaliu, o oră de împins și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe baby Rock Tisha. 15.09.2020, 4.44. Primele mele cuvinte pentru el: Deci tu ai fost în interior, în tot acest timp!', a fost mesajul Alinei Ceușan postat atunci pe Instagram, primit cu mii de felicitări de la fani și alte vedete.

Cum a devenit celebră Alina Ceușan

Alina Ceușan a debutat în mediul online în anul 2012, atunci când și-a făcut blog, fiind o temă pentru facultate, și a rămas surprinsă să vadă cât de bine îi merge și cât de multă lume o apreciază. Un profesor de la facultate a sfătuit-o să continue cu blog-ul pentru că poate câștiga bani din asta și așa a și fost. În prezent, ea e unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri din România și are mii de urmăritori pe Instagram.

Ulterior, Alina Ceușan a debutat și în televiziune. Se întâmpla în anul 2020, atunci când a participat alături de Carmen Grebenișan la Asia Express, sezonul 3. Deși nu au câștigat, cele două s-au ales cu și mai multă faimă în urma show-ului de aventură de la Antena 1.

După eliminare, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au avut o intervenție la Xtra Night Show și i-au povestit lui Dan Capatos de ce au fost eliminate.

„Am prins și mașină primele, dar am avut ghinionul să ne dea jos un șofer din mașină, fără motiv. A primit un mesaj șoferul cum că trebuie să își ia fiica de la școală, deși era sâmbătă. Cred că am avut un mare ghinion. Singura noastră problemă a fost autostopul’, a declarat Carmen Grebenişan.

Câți bani câștigă Alina Ceușan din televiziune

Alina Ceușan a declarat că este foarte mulțumită de banii pe care îi primește din proiectele de televiziune. Influencerița susține că puține vedete de pe social-media pot avea succes la TV și se simte recunoscătoare pentru șansa ce i s-a oferit.

„Ambele aduc câștiguri bune și pot spune că sunt aproape la același nivel. Fiecare om de televiziune este și un om de online, până la urmă, dar cei mai mulți oameni de online nu sunt musai făcuți pentru televizor', a declarat Alina Ceușan, pentru unica.ro.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. Ce diferență de vârstă este între el și prezentatoarea de la Love Island

Citește și: Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim’

Citește și: Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…”

Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV

Alina Ceușan a povestit cum a ajuns în rolul de gazdă a show-ului Love Island, de pe PRO TV. Aceasta a precizat că a trecut printr-un proces de casting și a fost extrem de emoționată, când a primit vestea că va deveni prezentatoarea show-ului.

„Am trecut prin mai multe castinguri până să ajungem să vorbim despre acest rol, trei la număr. Am devenit gazda voastră în ultimele secunde ale înregistrării ultimului casting, cred. Poate să fi fost și ultimele vizionate de cei din producție, care au decis să parieze pe mine, o alegere atipică, un om de online prin definiție. Tind să cred, de asemenea, că am „devenit' prezentatoare „Love Island România' odată cu telefonul de confirmare primit de la Talent Managerul PRO TV, care m-a prins pe terasă, acasă, la Cluj, veste pe care am primit-o cu drag și cu emoțiile aferente unui nou început.', a mai adăugat Alina Ceușan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton