Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu: "Când am văzut prețul..." / Soția lui Vlad Gherman nu și-a făcut rochia la comandă

 Calin Maria Bianca
.

Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu. Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit într-un cadru de poveste pe data de 2 iunie. Și-au unit destinele pentru tot restul vieții și au avut parte de o petrerece pe cinste, distracția fiind în toi până în zorii dimineții. Bineînțeles, toate privirile au fost pe frumoasa actriță, care nu a ezitat și a îmbrăcat și cea de a doua ținută la nunta sa. Iată ce preț are a doua rochie de mireasă aleasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu a strălucit în cele două rochii de mireasă pe care și le-a ales cu mare atenție. Nu a vrut paiete, pietricele sau detalii de acest gen, ci o rochie simplă, dar totodată extrem de elegantă. Dacă prima rochia a fost una cu o notă regală, alb imaculat, cu o trenă spectaculoasă, cea de a doua a fost fix opusul, iar fanii nu au putut să nu o complimenteze pentru alegerile făcute.

whatsapp-image-2024-06-03-at-09.49.34-1-2whatsapp-image-2024-06-03-at-09.49.34-1-2

Citește și: De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu: „Este ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască…' / Cum arată verighetele alese

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi actori: „Totul a fost gândit ca o chemare la un spectacol. Ne-am dorit o nuntă ca…'

Citește și: Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger: „Dragul meu, ne lipsești și…” / I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

Citește și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni: „Avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon și mai găseam…”

Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu

După ce a trecut toată agitația nunții, fanii au vrut să știe numeroase detalii „din culise„. Printre toate întrebările primite, multe erau despre cea de a doua rochie pe care actrița a purtat-o în seara nunții cu Vlad Gherman. Deși toată lumea credea că este făcută pe comandă, fiind un model unic până acum, dar și care i se potrivea perfect, se pare că ținuta a fost cumpărată de pe un site online.

Fără a lăsa loc de interpretări, Oana Moșneagu a clarificat lucrurile, a spus site-ul de unde a cumpărat rochia, iar totodată a explicat că este și pe alte culori, nu doar pe alb. Mai mult, a spus și prețul ei, care a fost în valoare de  7.459 de lei.

Cum au reacționat fanele când au văzut prețul rochiei

Dacă pentru Oana Moșneagu prețul nu a fost unul mare, asta fiindcă nu a spus nimic despre sumă, pentru marea comunitate de fani se pare că suma este una exagerată. Multe dintre cele care au întrebat de cea de a doua rochie a ei, au precizat că nu se așteptau la un astfel de preț, mai ales că nu este făcută pe comandă.

'Ce bine arată prețul', 'Doamne ferește ce preț!', 'Și eu am leșinat când am văzut prețul', au scris fanii în comentarii.

Oana Moșneagu: „A ieșit așa cum ne-am dorit noi„

Imediat după nuntă, Oana Moșneagu a împărtășit cu fanii numeroase momente din ziua cea mare, iar printre altele a făcut și primele declarații. A spus clar că nunta a ieșit exact așa cum se așteptau și totul a fost conform planului, însă cel mai important aspect este acela că s-au distrat copios și și-au făcut cele mai frumoase și memorabile amintiri.

'A fost o zi foarte deosebită pentru noi și probabil că așa o să rămână până la sfârșitul vieții noastre. Ne-am creat amintiri foarte frumoase alături de cei dragi, ne-am distrat în ultimul hal, noi ne-am agitat mai mult decât ei, dar nunta a ieșit așa cum ne-am dorit noi, dar și pentru invitații noștri (…) Era emoție, era bucurie și eram foarte mândră, pentru că era așa de frumușel și îi stătea atât de bine în costum și era un amalgam de emoții pozitive oricum', a declarat Oana Moșneagu, la Știrile Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton