Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de 5 persoane în Thailanda: "Și pe mine m-a surprins!"

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu a dezvăluit cât a plătit pentru o masă de 5 persoane în Thailanda, una dintre destinațiile de vacanță preferate de familia sa. Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost de multe ori în Thailanda, iar de câțiva ani își petrec iernile acolo în formulă extinsă, și cu copiii. Iar celor care îi invidiază pentru vacanțele exotice, Adela Popescu le transmite că a găsit mereu prețuri foarte mici în Thailanda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși biletul de avion până în Thailanda nu este foarte ieftin, Adela Popescu susține că aceasta ar fi, de fapt, cea mai mare cheltuială pe care o vor face cei care pleacă într-o astfel de destinație. Acolo vor găsi prețuri mici la mâncare și se echilibrează, în cele din urmă, bugetul.

319160595_5989050137796033_1341909290741902506_n319160595_5989050137796033_1341909290741902506_n

Adela Popescu, surprinsă de prețurile mici din Thailanda

Adela Popescu a povestit că a rămas impresionată de prețurile mici din vacanță, pe care thailandezii le au la mâncare și cazare. Deși biletele de avion au fost ceva mai scumpe, vedeta susține că pentru o masă alături cu familia a plătit mai puțin decât s-ar fi așteptat.

„O masă pentru cinci oameni, până într-un milion (n.r 100 RON), și pe mine m-a surprins, știam că e ieftin, dar am zis că o să fiu dezamagită de data asta… și nu am fost. Îmi pare rău ca ne-am luat cazările de acasă, pentru că dacă o iei la pas găsești locuri superbe – am închiriat o cameră, în ultima zi, cu 50 de euro. Ieșeai din casă, direct pe plajă', a mărturisit Adela Popescu, proaspăt întoarsă din vacanță.

Adela spune că felul ei de mâncare preferat este Tom yum, o supă tradițională, dar și preparatul numit Morning Glory. „Extraordinar de bun (n.r Tom yum), cu cocos, cu sos… și Morning glory. Este ceva verde, ca o salată, dar cu un sos de stridii', a spus vedeta.

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici:Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele

Citește și: Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți:„Mama, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română?’

Citește și: Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie:’Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…’

Ce spune Adela Popescu despre vacanța în Thailanda, cu 3 copii

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, Adela Popescu a mărturisit că vacanța alături de familie a fost una frumoasă, în ciuda faptului că în unele momente a fost destul de greu, ținând cont că ea și Radu au fost însoțiți de cei trei copii.

„Deosebit de greu, dar foarte frumos. Am știut că acolo ne ducem împreună cu copiii și ne-am luat cazare în funcție de nevoi. Când mergi cu ei, îți trebuie un hotel, fie pe o plajă întinsă, intr-un bungalow sau pe o pajiște întinsă.', a spus Adela Popescu.

Adela Popescu a amintit și de un episod amuzant de care a avut parte în vacanța din Thailanda.

„Am mers să facem Crăciunul la terasa. Toată lumea elegantă, doamnele gătite, un eveniment cu momente artistice. Am luat un pahar de șampanie și în timp ce vorbeam cu soțul meu, întoarcem capul și când ne uitam pe scenă, copiii erau pe scenă și prezentau ei un moment artistic.

Oamenii mureau de râs, numai tâmpenii au făcut. Unul alerga altul se făcea că îi dă în cap, se făceau că au leșinat. A doua zi veneau oamenii la ei și le spuneau că au fost super tari, că momentul lor a fost cel mai bun din seara aia', a povestit Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton