Andreea Esca a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil și s-a declarat foarte încântată de ciorba cu carne de cocoș și saramura de caracatiță pe care le-a ales din meniu. Prezentatoarea de la Pro TV a postat și pe rețelele de socializare imagini cu preparatele comandate și a transmis felicitări bucătarilor. Iată și cât a plătit Andreea Esca pentru ceea ce a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Andreea Esca a mărturisit în repetate rânduri că îi place mâncarea gustoasă, că apreciază bucatele românești și că nu se dă ușor în lături de la cartofii prăjiți. Dar nici de la o saramură de caracatiță cu mămăliguță!
Cât a plătit Andreea Esca în restaurantul lui Dani Oțil
Gustul mâncărurilor servite în restaurantul lui Dani Oțil a impresionat-o pe deplin pe Andreea Esca, care a împărtășit impresiile sale pe rețelele de socializare. Într-o postare pe Instagram, vedeta Pro TV l-a etichetat pe Dani Oțil și a adăugat recenzia „Super bun!' în dreptul fotografiilor cu preparatele servite.
Pentru început, Andreea Esca a ales o ciorbă de cocoș cu găluște, iar mai apoi a optat pentru saramură de caracatiță cu mămăliguță. Dacă supa a costat 35 de lei, caracatița a fost mult mai scumpă, vedeta scoțând din buzunar 110 lei.
Dani Oțil, criticat pentru prețurile mari din resturantul său
De-a lungul timpului, restaurantul lui Dani Oțil a devenit o destinație preferată pentru numeroși clienți, dar a atras și controverse legate de prețurile practicate. Localul se remarcă printr-un meniu diversificat, însă prețurile afișate nu sunt pentru toate buzunarele.
Dani Oțil a răspuns criticilor legate de prețurile din meniul restaurantului său, susținând că acestea sunt justificate prin calitatea produselor și specificul zonei.
Exemple de prețuri din meniul restaurantului
- Supă de cocoș cu găluște: 35 lei
- Ciolan de purceluș: 92 lei
- Saramură de caracatiță: 110 lei
- Cocoșel de munte copt la foc de lemn: 96 de lei
- File de biban cu roșii concase, sparanhghel și sos de prosecco: 88 lei
- Suc (250 ml): 16 lei
- Bere la sticlă (330 ml): 22 lei
- Bere la draught (350 ml): 20 lei
Pentru restaurantul deschis în zona de Nord a Capitalei, Dani Oțil împarte banii cu un bun prieten, Damian Marian, care îi este asociat. Cei doi au atribuțiile bine împărțite. Prezentatorul TV se ocupă de zona de comunicare, iar partenerul său are grijă de partea operațională.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/01/c1-001-cover-155.jpg)
Ideea restaurantului s-a născut în Argentina, atunci când cei doi se aflau acolo în vacanță. Inițial, se gândiseră să deschidă o cafenea, dar spațiul mult mai mare i-a trimis cu gândul la un restaurant.
„Ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant. Partenerul meu are experiență bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea.', declara Dani Oțil, potrivit libertateapentrufemei.ro.