Cât a plătit Corina Caragea, pentru masa de prânz, în Singapore: "Mănânc la împinge tava... plângi la propriu"

 Radulescu Ruxandra
.

Cât a plătit Corina Caragea, pentru masa de prânz, în Singapore, la „Împinge tava”. Corina Caragea a preferat o destinație inedită pentru această vară. Vedeta PRO TV a plecat în Singapore, unde a avut parte de o surpriză inedită, la capitolul preparate culinare. Corina Caragea a ales un local cu autoservire, de tipul „Împinge tava”, și fost complet surprinsă de o experiența culinară neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cât a plătit Corina Caragea, pentru masa de prânz, în Singapore. Corina Caragea, 40 de ani, se află în această perioadă în vacanță, în Asia, mai exact în Thailanda, cea mai mică țară de pe îndepărtatul continent. Corina Caragea a ales să se răsfețe cu bucătăria tradițională și nu s-a sfiit să aleagă un local cvu autoservire, deloc pretențios, de tipul „Împinge tava”. Spre deosebire de România, în Asia, clienții își aleg ingredientele dorite, iar un bucătar le gătește pe loc. Corina Caragea a ales ca ingrediente, legume proaspete, iar chef-ul i-a gătit o supă cu tăieței foarte picantă. Ceea ce a surprins-o pe vedeta PRO TV a fost porția enormă de mâncare. Iată cât a plătit Corina Caragea pentru această experiență culinară.

images-21images-21

Cât a plătit Corina Caragea, pentru masa de prânz, în Singapore

Corina Caragea a povestit urmăritorilor de pe TikTok experiența ei din Thailanda, dintr-un restaurant cu autoservire, unde bucătarul gătește pe loc, clienților. Vedeta a fost surprinsă de preparatul final, ce consta dintr-o porșie imensă de supă cu tăieței, extrem de picantă, pentru care a plătit 18 Euro, aproximativ 90 de lei.

În orașul acesta, cu atât de mulți oamei bogați, eu am ales să mănânc la ‘Împinge tava. Woe! Dar cum arată vitrina aceasta… ireal! Nici nu zici că sunt adevărate legumele acestea. Sunt perfecte, uitați ce culori au! Au și pește, au și noodles de toate formele, de toate culorile. Care este faza? Vii aici, îți iei un castron și îl umpli cu ce vrei tu.

Citește și: Ce răspuns a oferit Corina Caragea când a fost întrebată de ce nu are copii: „Nu e treaba…’

Citește și:„Trebuie să îți ascunzi ochelari, bijuteriile…'. Ce a speriat-o cel mai mult pe Corina Caragea în vacanța din Bali

Citește și: Cum se înțeleg Nick de la N&D și Delia, la 20 de ani după destrămarea trupei: „Nu trebuie să existe un război sau să ne luăm la omor”

Citește și: Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Eu, de data asta, am ales numai legume, multe ciuperci, că îmi plac. Și nu mă întrebați ce am mai pus, că habar nu am cum se numesc, am pus la nimereală… Și am așteptat ca doamna din față să-mi gătească mâncarea. A ieșit asta… Este o ciorbă.

Nu mă așteptam, mă gândeam că o să vină orez cu legume pe plită, în fine. Într-un lighean… Este imens castronul, de aici cred că mâncăm cinci. Ia fiți atenți, mie îmi place să mănânc picant. Aici erau vreo patru trepte. Ultima era ghost spicy.

Eu am ales-o pe prima, mild spicey, ca să fie clar! Mănânci și plângi. La propriu și la figurat. Deci, nu! Mă ustură toate cele. Dar a fost super bun. Nu mă întrebați cum a fost desertul, pentru că habar nu am. Am comandat un desert foarte popular în Asia de sud-est, ceva cu lapte de cocos și multă gheață și jeleu.' – a povestit Corina Caragea pe pagina sa de TikTok, notează Unica.ro.

De ce Corina Caragea nu are copii

În 2020, într-un interviu pentru Viva!, Corina Caragea dezvăluia motivul pentru care nu a devenit mamă. Prezentatoarea TV spunea că toate resursele ei sunt canalizate către alte priorități și recunoștea că rolul de părinte i se pare complex și foarte dificil. La acea vreme, jurnalista era de părere că nu este obligatoriu să fii căsătorit sau să ai copii pentru a te numi un om „împlinit’.

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Eu nu consider că ești „împlinit atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață’, a spus prezentatoarea.


FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton