Cât a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express: „Dar de când m-am întors acasă, am mâncat destul de mult...”

 Tudorache Simona
.

Cât a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express. Carmen Negoiță a intrat în competiția Asia Express alături de sora ei, care este cu șase ani mai mică. Andreea s-a dovedit o surpriză pentru vedetă, care a descoperit un om extrem de competitiv. Cele două au trecut prin multe probe, care le-au încercat din plin, atât fizic, cât și psihic, dar le-au întărit și mai mult relația.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Carmen Negoiță a scăpat și de câteva kilograme în concurs, semn că toate trăirile de aici au încercat-o din plin. La întoarcere și-a făcut toate poftele și a mâncat ceva mai mult, ca și cum ar fi vrut să recupereze. Filmările la Asia Express s-au terminat și cele nouă perechi de vedete au revenit acasă.

carmen-negoita-42carmen-negoita-42

Cât a slăbit Carmen Negoiță la Asia Express

„Cred că în jur de 4 kilograme, dar de când m-am întors acasă, să știi că am mâncat destul de mult, cred că am vrut să recuperez„, spune Carmen Negoiță, conform Cancan.

Vedeta a trecut prin multe probe la Asia Express, dar cel mai greu i s-a părut partea cu autostopul.

Pentru mine, cel mai greu a fost cu autostopul, deși am avut de foarte multe ori noroc. Faptul că nu reușeam să ne înțelegem, limba a fost o mare problemă, deși, la un moment dat, mi-am notat foarte mult expresii în limbile respective, nu reușeam să comunicăm absolut deloc și atunci oamenii nu înțelegeau unde să ne ducă, nu înțelegeau ce voiam de la ei.

Efectiv era foarte greu să îi forțăm să pună pe GPS, pentru că ei aveau senzația că știu și întotdeauna te luau pe scurtături, care, de fapt, erau mai lungi decât drumul normal și asta, sincer, ne-a umplut de nervi, de cele mai multe ori. Acolo am luat-o razna', mai spune Carmen Negoiță.

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Citește și: Fiica Ioanei Ginghină o ajută pe artistă la atelier, la 15 ani: „Lucrează demult. Nu știa nimeni că e fata mea, îi dădeam bani cât dădeam și altei persoane'. Cum se înțelege actrița cu soacra ei / EXCLUSIV

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

Citește și: Dorel Vișan este în mare formă, la 86 de ani, și se tratează numai cu remedii naturiste: „Nu mai mănânc zahăr absolut deloc, fac și cură cu venin de albine…”

De ce s-a certat Carmen Negoiță cu sora ei la Asia Express

Carmen Negoiță a avut și momente când a cedat nervos, iar asta din cauza surorii ei, care a făcut-o, uneori, să reacționeze. Au mai țipat una la alta, dar au reușit să ducă la cap probele dificile.

„Da, dar nu pentru ce au făcut ceilalți. Am cedat nervos pentru că soră-mea m-a tocat la cap două zile. Apropo de asta, nu se lega nimic cu autostopul, iar ea efectiv își dorea să stăm să ne relaxăm pe o bordură, iar eu nu îmi doream acest lucru, prin urmare am luat-o razna și am țipat la ea foarte tare.

Sincer, pentru mine, în această competiție, soră-mea a fost o surpriză. Nu știam că este atât de competitivă și nu știam că poate să o ia razna la modul acesta. Eu credeam că eu sunt aia mai nebună, dar, de multe ori, m-a surprins. Chiar da! Deși, în copilărie, eu eram cea care era mai exigentă, care lua toate deciziile, acum cred că s-au inversat puțin rolurile, pentru că efectiv, la un moment dat, trebuia să cedez și să o las să își facă numărul, pentru că altfel ne păruiam dacă mai continuam. A fost un test de răbdare, de rezistență fizică și psihică, în această emisiune se testează foarte multe lucruri„, adaugă Carmen Negoiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton