Cât a slăbit Kamara după 93 de zile la Survivor 2023 și cum arată acum: „Atât a rămas de mine. Este posibil așa ceva?!”

 Dumba Gabriela
.

Cât a slăbit Kamara după 93 de zile la Survivor 2023 și cum arată acum. Kamara a petrecut 93 de zile la Survivor, timp în care a slăbit 10 kilograme, însă având în vedere că nu a avut niciodată kilograme în plus, respectiva pierdere este mai mult decât evidentă. Chiar și Kamara face haz de necaz de felul în care arată acum, iar celor care l-au jignit pe rețelele de socializare le-a dat niște răspunsuri surprinzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cât a slăbit Kamara după 93 de zile la Survivor 2023 și cum arată acum. Kamara a fost eliminat de la Survivor după 93 de zile și de când a revenit în țară a tot fost implicat în scandaluri televizate cu foști concurenți. Și în timpul competiției, Kamara s-a certat cu diverși colegi, spre nemulțumirea fanilor care acum îi reproșează, pe rețelele de socializare, comportamentul agresiv.

342675783_757362182751742_3436023052135976552_n342675783_757362182751742_3436023052135976552_n

Cât a slăbit Kamara după 93 de zile la Survivor 2023 și cum arată acum

Kamara a slăbit 10 kg la Survivor, enorm pentru greutatea lui. Nu regretă însă participarea în concurs, spunând că e o „experiență fantastică'.

„Așa arăt după Survivor! Este posibil așa ceva?!? Uitați-vă aici, este incredibil. Atât a rămas de mine! 10 kg s-au dus, zici ca sunt anatomie din aia pe care se fac studii. Dar este interesant, e bine. Măi, este o experiență fantastică Survivor, să știți, și o recomand tuturor. A fost genial!”, a spus Kamara pe Instagram, într-un clip în care își încorda mușchii.

Criticile nu au întârziat să apară, iar Kamara a primit comentarii de genul „ești oribil”, „ești urât cu spume” sau „ești un pic mai frumos decât limba maghiară”. Fostul concurent nu a răspuns cu aceeași monedă, ba chiar a dat dovadă de calm și le-a transmis haterilor „Mulțumesc. Pace și Lumină în suflet”.

De asemenea, lui Kamara i-a reproșat cineva că este foarte antipatic și a dezamăgit la o întâlnire din trecut, în viața reală. „Cine mă cunoaște, știe că sunt oricum, numai figurant nu sunt. Dar e ok, dacă așa m-ai perceput, nu am ce face. Pace și Lumină în suflet”, a transmis Kamara.

Altcineva i-a transmis lui Kamara că „după 93 de zile ai împlinit 93 de ani”, iar un alt fan este de părere că „a îmbătrânit 10 ani”.

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

Citește și: Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023: „Am plâns, a făcut tot ce era omenește posibil…'

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…

Câți bani a câștigat Kamara la Survivor

Oana, fosta soție a lui Kamara, a vorbit despre banii pe care cunoscutul artist i-a câștigat în urma participării la Survivor România 2023. Ea a dezvăluit ce planuri are membrul trupei Alb Negru și pe ce vrea acesta să cheltuie banii obținuți în Republica Dominicană.

Artistul a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 12 aprilie 2023 și se va concentra de acum pe problemele cu care se confruntă fiul lui, Leon.

Soția lui Kamara a dezvăluit că băiețelul are nevoie de terapie continuă, iar un abonament de 10 ședințe de kinetoterapie se ridică la suma de 1.000 de lei lunar. Fiul lui Kamara și al Oanei face și ședințe de înot, 4 pe lună, iar acestea scot din buzunarul părinților 1.050 de lei.

Kamara visa să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă parcursul lui în Republica Dominicană s-a sfârșit după 13 săptămâni. Cântărețul a primit frumoasa sumă de 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor, potrivit informațiilor apărute în spațiul public.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton